Jaja....Akak Pun Ade Kutu

Hehehhehee bukan kutu kat kepala yek
Ni slalunya ce'gu skolah mesti ade main kutu
X caya tanya ngan Ce'gu Jaja

Muahahhaha aku pun dah terjebak ngan kutu ni
Baru jek mula
Sebulan QR200 jek...total ade 11 kepala

Ni pic aku tengah melipat2 nombor cabutan

Mak kutu adalah Zai yek
Huhuhu tu KakHuda yg tudung turquoise lagi dasat..join 2 group
Dia ade gak join geng isteri2 QatarPetroleum sebulan QR500
Yang aku join ni para isteri QatarGas jek QR200

Next month adalah turn aku lallalalaalaa


5 Gtau jek:

JaJa'Z said...

terkojut dennnnn..tetiba plak nama naik kat topik..hehehhe..jangan tak tau kak..list kutu tahun depan siap dah ada dah..kena rebut cepat2..kitorang tak main cabut undi..ikut la sapa yang cepat booking..selalunya diaorang nak kutu ikut bulan yg diaorang nak pakai duit..jaja pun selalu nak time kena bayar insuran keta ngan utk raya..dah jadi menda wajib tiap2 bulan rm250 utk kutu jek..akak ada kutu kaya ngan kutu miskin tak? hehehhe

Lelord said...

@JaJa'Z ehhh ade2

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

samalah..ayu pun main gak..tapi murah sikit rm 100 jer


bolehlah simpan buat duit raya

alinac lover said...

ske ek~ hehe

kayo!!!

Ena said...

hehe..
best ngan main kutu camtu.. ada la duit jugak kan.. leh guna utk emergency.. ;D
ena nye turn baru je dapat last week tap tu kutu yg sikit.. kutu banyak last year baru turn ena.. memg saja mintak hujung2.. hehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in