Seb Bek Takde Pape....

Dah g Al-Ahli Spital
Doktor cakap allergic
Aku tanya ni pasal seafood ke
Ishh tapi aku xde makan udang lak sejak balik raya
Aku xleh makan udang yek..sotong ketam bulih
Opss bukan takleh terus
Kalau nak makan tu aku makan gak
Cuma kekadang jek nanti bibir ni seksi cam Angelina Jolie

Dan dengan lajunya aku nak kepastian
Adakah langsung xleh makan seafood yg mmg sedap
Doktor kata allergic ni kadang2 tak semestinya seafood jek
Macam2 sebab..habuk la..sabun la..ishh aku pun tau
Takpelah kan aku mkn skit2 jek
Hahahhaha

Tapi yg pasti bukan le gout ya
Ekekeke seperti di N3
Muahhahaha gout tu cuma menyerang lelaki dan pompuan menopause jek
Dapat le pil ngan ubat sapu
Kalau x bek n tanda2 merah ni membiak kat tpt lain dok soh datang lagi
Tanda2 merah tu cuma ade kat tangan ngan kaki jek takat ni

Harap2 cepat le sembuh
Selalunya kaki aku sakit2 bengkak pasal x kuo shopping je

Seperti biasa muke sendiri kena masuk dalam ini pilemmmm
Hahahhahaha
Ni gambo dalam spital
Ni dekat2 ngan lif..tersorok sket so xde la segan2 nak amik gambau
Pehhh mmg cantik spital ni
Lobi diajek cam kat hotel
Siap ade lounge tu
Pastu byk lak cleopatra set
Aku cam nak jek landing kat kerusi tu
Macam2 kaler ade..tapi segan nanti dorang igt aku jakun
Hahahhaha tp mmg pun aku jakun..cantik benau spital pak arab ni
Lenkali la yek aku amik gambo spital...
Manatau aku menginap kat spital
Masa nak bersalin sok ekekkeke

9 Gtau jek:

alinac lover said...

fuh mujur xde pape kan..syukur~

smoga kaki tu x de bgkak2 da yer~

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak.
naiblah tak ada pa2...

eik...amin...bersalin kat sana...amin,..

Lelord said...

@alinac lover tu la pasal kan

Lelord said...

@Siti Ruhayu Ab Rahman wahhh target tu

cikgu isza said...

ermm.. tak sronok juga kalau x dapat makan makanan laut kan?

takpa2 ubat ada..

Lelord said...

@cikgu isza hehhehe btul kak...makan sket2 uadah le kan...tp dh alang2 kalau makan sket bibir bengkak lela makan smpai puas...hahhaa ubat ade

Makbed said...

ngandung ke? makbed ketinggalan ketapi nih.

pasal gout tu kan, kawan kite yang muda belia pun ada je gout. Laki la. Anak baru 1. hooo...

Lelord said...

@Makbed ishhh lom lagi...tengah berusaha keras menambah

Yan said...

kulit yanpun ade naik gatal2...
tp yg pelik tu kejap jek..
bile dia naik tu mmg menggarula... pastu bebrapa jam pastu dia ilangla..
nanti dia datang lg..
mane2 jekla area boleh kena..
mula dlu igtkan semut gigit.. tp tak nampakpun celah mane dtg semut tu.. pastu lg pelik.. nape orang len tak kena?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in