Car Wash @ Doha



Korang penah nampak car wash bergerak?
Kat Mesia aku tatau le ade ke tak kan
Masa aku dok kat Genting Court, Setapak dulu
Ade la mamat india yg cuci keta kat parking bawah tu
Bawak baldi...kain good morning

Heheheheh meh tengok car wash kat doha ni
Kalau kat shopping mall parking tu byk le cenggini
Ops! bukan xde yek car wash biasa tu..
Tapi berjam2 le mau tunggu...
Kalau cam dalam gambo ni express


4 Gtau jek:

BIONIC WOMEN said...

kiut jer carwash kit dia...macam vacum umah...eh, macam mesin rumput pun ader..hehe

Honeyvsbee said...

Laa. .canggih. .kalau akak tk wat entry ni ,smpai bile la tk penah npk menatang tu. .ehehe. .bgusnye beblog an. .

Zaidah said...

canggihnyer...memang tak pernah nampak macam tu kat malaysia...tapi klu kat dalam keta bendalah tu bleh vakum ker...

suamihanyisterizuki said...

waaa camtu yer...ijau lak tuh...huhu suker...;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in