Dari Dapur Lelord....Ape??

Ni sume gara2 n3 Eily tuk tea time
Tapi aku buat tuk bekpes
Awal aku bangun nak siapkan tuk darling
Pehhhh 3.30am dah bgn hehhehe awal stgh jam jek
Kalau darling nak g kije tu aku bgn kul 4am
Rini night shift tp pagi ni ade direct test
4.30am kena gerak pasal kul 5.00am dah kena ade kat JPJ
...apetah namanya tp cam JPJ le
Baru nak amik lesen obersi
Harapnya lulus la ngan JPJ sini
Pasal ade gak geng2 darling yg kantoi beberapa kali
Dorang kata ikut mood officer tu

Ahaaa ni ler dia ropa sausage roll aku
Hehehehe sausage aku ni plain aje
So aku hiris sket cheese pastu lilit jek kat sausage tu
Then baru gulung ngan roti
Pastu celup ngan bancuhan simen ehhh bukan2
Bancuhan tepung, garam, pewarna kuning


9 Gtau jek:

Jamiel said...

nampak best je..

Lelord said...

@Jamiel hhehehehe best2..sendiri masak kena la kata best kan

mzhany said...

waaa...rajin nya lela uhh....oh yer gud luck utk test

BIONIC WOMEN said...

hahahha..berjaya jugak membuat seseorng terliur..hehehe..
breakfast pun ok jugak kan..tapi rajin giler g gulung2 cheese..heheehe

Lelord said...

@mzhany hehhehehe buat bekpes tu darling...eh yg amik test darling tau, bukan i...x brani nak drive kat sini. pak arab bawak keta cam nak membunuh org

Lelord said...

@BIONIC WOMEN hhahahhaa tu la dasat btul penangan eily. kalau kat mesia punya kan ade yg blackpepper, cheese sedapp tu, kat sini plain jek tu pasal sj mengguling ngan cheese

Ena said...

wahhhh.. awainyer bangun..

dah gak tu.. ada lg tak lela.. nak sikit!.. =P

Lelord said...

@Enahehhehe tu la pasal kemain awal lagi...
nak ke? ade lagi 2 ketul

alinac lover said...

suka ni..nyum2~

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in