Kemas2 Jumpe Ni Hah...

Huhuhu bukan jumpe duit ek
Emas 916 pun bukan..
Ekekekke kalau jumpe 2 mende alah ni mmg doyan runtuh la

Ni hah picca2 dak kenit aku ni
Mmg pantang ngan troli
Kat tesco Melaka ade ni troli kecit-tenonit

Kemain lg soping ni..

Mata melilau jek pantang kenan amik

Ekekekek siap ngan "beg skolah donut"
Anak dara aku ni sgt sume nyebut Skolah donut
Hahaha agaknya nak jd chef kot
Nampak bas skolah pun akan disebut bas skolah donut

Huhu ngan bakul pun ade tau
Bakul lagi beso dari dak kenit

Cian najlaa..kat sini mana ade troli kecit
Troli sini gedabak beso compare to troli biasa kat mesia
Huhuhu gaknya pasal pak aran ngan minah arab ni beso kot
Tu pasal design troli pun beso
Kemain aku guna kudrat nak tolak troli..lg la kalau troli penuh brg

4 Gtau jek:

mummy_ayu said...

Ian pun sama jer..kalu jumpa troly nie..mcm dia plak shopping..semua dia nak beli...tapi part bayar..Daddy la...
ah ah kan..pak arab kan besar besar tu yg troly pun besar tu..

Lelord said...

@mummy_ayu comelkan budak2 tolak troli..wah leh wat contest pic ngan troli ni

alinac lover said...

a.a..kt sni ada comel2 je~

CatlinaFly said...

salam./konpius..kat melaka kat doha ni? :)..ha ah budak2 mmg suke tolak troli..in fact my e-ein, tak dapat troli kecik, troli besar pun dia nak tolak!

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in