Aku Dah Timbang

Huhuhuhu
Bukan timbang berat aku yek
Aku ni sejak dok sini selera mkn bertambah2

Tapi ni pasal timbang sukat slow ke tak korang masuk blog chumil aku ni
Ni pun pas membelek blog IbuAqil
Aku setuju ngan ape yg Ibu cakap tu
Ehh korang masuk camne..slow siput ke biasa jek loading umah aku ni
Ni meh tengok ni

Kalau korang nak timbang gi SINI

7 Gtau jek:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

nnti nk timbang gak la..
tq 4 sharing..
psssttt, laling.. cantik la ur header!
rajin u decorate ekk... =)

Nur Hawa Mohd Zin said...

wow! blog ada penimbang..nak timbang gak lah

mamaaerish@eb said...

wah.... sama la kiter 0.02s.... best3...;p

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

Hehehehe setujuk yerk apa kita ckp? Mmg betul mama, kalo guna IE mmg akan slow.. Lg 1 kalo line BERUKben mcm kehampasan kelapa.. Mmg menyakitkan ati.. Kalo guna template readymade dr blogger pn slow jgk nak loading kalo line lembab kan.. Tak slow pun bkk mama najla punya blog.. Ok je laju.. Best ler tgk warna warna kehidupan kat blog mama nieh.. ;o)

rATu kEBaYA said...

tak lambat pun masuk sini.. cepat je.. suka

cha said...

fuyooo laju betul blog kakLela. meh i nak try jugak.

Sha@Mama Tina said...

la..ingat timbang apa...suspen jek la ko nih lord hehehe... aku nak timbang jugak la nnt..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in