Masuk Cepatttt...TTM buat LUCKY DRAW!!


[Sticky Post]

Entri berikutnya kat bawah nun



Uishhhh hadiah menarik..tertarik..

Jom masuk cepattt

KLIK




TOPSYTURVYMUM FIRST LUCKY DRAW!


INI HADIAHNYERR..

TENG TENG TENG!




16 Pc Dinner Set
Click on above image to view full picture

16 Pc Dinner Set

Product Information

4 Dinner Plates, 4 Bread & Butter Plates, 4 Soup / Cereal Bowls, 4 Stoneware Mugs

Additional Information

Item Code
1065856
Weight
4,275g
Category
Dinnerware
Pattern
Geometric

Product Descri

ption

Corelle Dinnerware range is break, chip, scratch and stain resistant. Its made from a unique material called Vitrelle which compresses two layers of different glass compositions, so it's incredibly tough. It's microwave. Dishwasher and oven safe.

Syarat-syarat penyertaan:

1. Anda adalah seorang blogger. (InshaAllah lain kali aku buat lucky draw utk blogger dan reader pulak ye)

2. Beralamat/mempunyai alamat di Malaysia.(Bermakna yang berada di luar negara juga boleh menyertai kalau ada alamat di Malaysia.)

3. Penyertaan mesti dibuat di dalam bentuk entry secara STICKY POST(Tutorial utk sticky post klik SINI) di blog anda. Caranya, copy je la entry ni.(1 profile cuma layak masuk satu penyertaan sahaja.)

4. Setelah siap buat entry, sila hantar link penyertaan anda di ruangan komen entry ini. (Nanti aku masukkan link blog anda kat entry ni)

5. Tarikh tutupnya adalah bila-bila masa sahaja dalam minggu ni(Sebelum Isnin depan 04/10/2010). Aku akan buat entry kalau dah tutup. Bila dah tutup, maka boleh hilangkan sticky post tu.

Pemenang akan dipilih DI SINI



14 Gtau jek:

TopsyTurvyMum said...

Salam..Thanks sudi join..

GOOD LUCK! :)

mamalieyna said...

menarik betul! good luck! ^_^

Lelord said...

@TopsyTurvyMum tq

Lelord said...

@mamalieyna tu arr menarikkan adiah

TopsyTurvyMum said...

opss..syarat2 tak letak..rugi kalau menang sebab tak sah ni hehehe

Lelord said...

@TopsyTurvyMum ekekekek jap2

Ain said...

gud luck,

jemput join yang ni pulak...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/09/comei-lotte-contest-by-jaijina.html

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

menarik hadiahnya. pattern Geometric lagi...masuk jgn tak masuk.

EiJa ZaQuaN said...

Good Luck to u to..sama la kita joint..sbb hadiahnye mmg menarik sekali..hik3..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

aku nak cuba gak

TopsyTurvyMum said...

57

Gayahspears said...

akak..Gd luck ya

Nia said...

uiii,...corelle! good luck ya mama najlaa.

nieda said...

hadiah mmg meletup...good luck

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in