Hehehhehehe...Layan Jek


Ni saja nak tunjuk gambo sooooo greenery
Musti korang ingat kat Doha,Qatar ni padang pasir jek kan
Cam aku memula dulu tau akan dok Doha dalam palaotak dah terbayang tandus
Pasir...
Dessert rose hahahha ade ke?


Ekekekekee layan kan aje la gambau aku ngan dak kenit yg ala2 cam pilem industan
Golek2...
Ni jek yg ok tuk LPF
Tu kat belakang tu pokor kurma

Best ok landing2 kat rumput ni
Kalau ikutkan ati nak jek aku amik gambo baring2...golek2
Karang darling sound tepet lak

Tu kat bawah tu bukan swimmping pool tau
Memang ade lanscape
Siap ade roundabout lagi

Dekat Rumaila Park ni ade masjid skali
So sesapa yg melepak2 leh la singgah solat
Dekat2 ngan rounadabout air tu le ade masjid
Restoren pun ade...

Nanti aku sambung lak ngan aktiviti dak kenit kat Rumaila Park

16 Gtau jek:

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

cantik, sejuk mata memandang rerumput yang hijau tu.Cantik gambar2 pemandangannya. Nampak cuaca pun sejuk jer tu..

rATu kEBaYA said...

fuh memang cantik kat sana lela.. rasa aman dan tenang je jiwa kan...

Ciklinn said...

ko saja nk suruh aku pi lawat ko kann

Ain said...

sejukkkkk mata memandang dengan persekitaran hijau camtu...

cantikkkk....

Sidratul Muntaha said...

ahahha...
doha
tahu tmpt tu takkan samam mcm padang pasir sbb pernh tgk enviroment dia time sukan olimpik ker asia ape ntah kat tv1 dulu - dulu.
btw,mmg cantiklah.
nyamna- nyaman.

dieya said...

cantiknya tempat ni! kalu lepak2 petang2 panas tak?

Ena said...

cantiknya tempat tu...

comei je najla posing tu.. heheh geram.. ;D

Lelord said...

@sweetie2010.blogspot cantik kan..mmg sejuk mata

Lelord said...

@rATu kEBaYA btul2 rumaila park ni tuk family sahaja...siap ade guard tu

Lelord said...

@Ciklinn ahaaaa tepat skali ciklinn. meh datang sini

Lelord said...

@Ainyezza sgt sesuwei tuk bersantai2 bsama kuarga terchenta

Lelord said...

@Sidratul Muntaha ekekkekeee siyes beb lela x tau sgt pun...geografi lemah

Lelord said...

@dieya skang dh nak start winter so x de la panas sgt. ni ms akak lepak kul 4pm...kul 5 dh gelap arr dh masuk maghrib

Lelord said...

@Enaekekee najlaa aje ke posing comei?? mama dia? hahahhaa

Marsha~ said...

ok kat doha tu kalau takde stand storm..... nyaman je kan?

Lelord said...

@Marsha~ hehhehe nyah ko kan nak coti2 ngan dak zaki kan..meh la g umah aku

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in