Korang Nak Ke?

Hai..hai..hai...

Benonya kan aku cam nak wat contest-montest

1st time ni

Adiah dah beli...ehh aku beli kat doha ni hah

Nak balik Mesia awal bulan 2, so senang le aku nak post

Kalau x jadi contest aku guna sendiri je adiah ni ekekeke


13 Gtau jek:

mama rifQy said...

Memang la nak!! Buat laaa..akan ku JOIN

JaJa'Z said...

nak! nak! nak!

Adyshariz said...

yeah...rajin mama najla nak buat contest

nakkkk

dieya said...

buat laa.. buat laa.. k lelord nyer pasal dieya sanggup join tau! :-D

tapi jgn ler susah beno soklan nyer.. bg yg senang2 jek ye..

rATu kEBaYA said...

nak sesangat ni... cepatlah buat hehehe....

Nur Hawa Mohd Zin said...

buat! buat! buat! heheheh....

Shiela Latif said...

eeehhhh...tak boleh tak boleh...ko kena gak wat kontest nie..aku nak join...huhu

Nana said...

bez2 aku akn join klw ko wat conets ke ga ke

Lelord said...

Huhuhuhu ok2 memandangkan ade 8 org takat ni yg akan join maknanya aku akan buat. Tp tunggu dulu la yek.. pasal cam x best lak kalau buat awal adiah dpt bulan 2. so bek aku buat dlm bulan 12. OK kan korang sumer sanggupkan tunggu. Kalau aku bek ati aku akan tambah adiah lagi ekekkke

EiJa ZaQuaN said...

wah mama najlaa nak wat contest..nak jugak ...kami msti joint punye..hehe..

Mamamya said...

buat ler...bukan senang nak dapat cenderajiwa dr qatar nun......

tp jgn la yg ada slogan2 bagai....x reti den nak cipta slogan nih..... ;)

alinac lover said...

pssttt..contest apa??

nak join gak! huhu

SyUhAdA said...

wat la..
insyaAllah join~

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in