Ade Sesape Mau Ke?


Opss!!!

Bukan adiah yek...

Memang pun ade niat nak bagi hadiah

Asik join org punya contest jek

Aku pun tingin gak wat contest-montest ni


Benonya ni..WhiteyMommy ade wat sale

Sempena anniversary yg ke-2...semoga sentiasa berbahagia yek

Sesapa yg nak wat template makeover silalah order yek

Muahahhahaa

Ni aku copy & paste aje

"Sesiapa yang berminat... anda boleh mula buat ordering pada 4-7 Oktober 2010...
Tarikh akhir sale adalah 07 Oktober 2010...

Sesiapa yang berminat boleh email atau YM saya di
sitinorkhaironisha@yahoo.com
untuk pertanyaan atau tempahan..."


Ayuhhhh semua!!!


2 Gtau jek:

cha said...

template dia mmg dah murah, lagiii dia mau buat sale, murah rezeki tokey cutton tu, haha... cayok cayok.

Wife Mr.Em~Ibu Mr.Aqil said...

betuk 2.. selama ibu order template x penah lg semurah yg mommy design.. 2 pasal stakat ni ibu dah ada 3 koleksi template dr dia.. ngeh3!!! ermmm yg trbaru ni is yg terbaik.. stelah brperah otak dia melayan kerenah ibu.. huhuhuhuhuhuhu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in