Tema : Bersantai @ Al-Rumaila Park


Kalau kat Mesia Sabtu ngan Ahad cuti2
Kat sini lak Jumahat n sabtu adalah masa tuk berlibur
Pehhhh jadi jangan la aku berangan nak kuo g Mall ari Jumaat
Sesak ngan Qatari dan yg sewaktu dengannya
Sini time cuti ni mmg diperuntukkan tuk family
So kat Mall sesape yg nak kuo berdating
Kul 8 malam jek baru dibenarkan masuk
Siang tu hanya tuk family2 saja
So aku mmg dok umah jek Jumaat n Sabtu
Tapi ni petang ni pas maghrib...dalam kul 6ptg kitorang kuo meronda

Tajuk kat tu pun bersantai kan
So kami ke Al-Rumaila Park
Ramai gak umat kat sini yg siap berkelah
Kami bertiga x plan pun nak ke sini
On the way tu nmpak lak ade parking kosong kat tepi jalan
So darling ngan pantas cilok ke kanan n park
Best gak sini..ala2 tempat melepak kuarga la
Budak2 dok men beskal, scooter, in-line skate
Dak kenit dok pandang je..
Hahahah cian..papa kata nanti kite datang lagi bwk beskal

Kawasan sini ijo jek...
The greenery of the park soothes my eyes
Rumput dia pun leh tenggelam sket arr kaki dak kenit yek
Bukan kaki aku...hehehe
Siap lengkap ngan masjid, restoran, toilet pun kena la ade kan

Hmmm layan jek la gambo yg x seberapa ni
Al-maklum amik gambau pakai enpon jek
Kul 6 lebih tu gelap yek kengkawan sekalian
Hahahhaha wishlist kan nak DSLR thn biler dapat tatau la



Ni tengok dak kenit wat rumput ni cam carpet
Siap tiarap
Korang tengok la gambo yg bawah lak

Dah macam kat umah sendiri
Seb bek la sini nak jumpe semut pun payah


Sekian terima kasih
Lenkali aku datang sini amik gambau lagi



7 Gtau jek:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

beshnyer bersantai..
siap guling² lg najla ekkk...
suke ati... =)

Nur Hawa Mohd Zin said...

selamba nye si najla tu baring-baring...senang ati je dia..hehe

nur said...

happy nya..

ALL IN ONE

Lelord said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ tu la kemain lagi dia smlm...siap g jauh2 lak tu. tp sini x mcm kat mesia tu....mana leh lepas anak sndirian kang terus ilang

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin kat sini bersih...kalau x hgn harap le akak nk bagi dia guling2 camtu. sini nak jumpe semut pun kena cari hahaha xde langsung

Lelord said...

@nurhuhuhu tu la pasal kemain sonok lagi

Honeyvsbee said...

Hahax. .suke hati je dak kenit tu. . .mama layan die sorg ape tk senang hati. .keh3. .

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in