KENANGANKU SEBAGI BLOGGER

Balik2 umah jek terus on9...ecehhh tertinggal ketapi ropanya

  • Hmmmm kelahiran blog aku ni September 2009
  • Punca kelahiran adalah kerana keboringan yg melanda tatkala bertugas. Pehhh dasat bunyiknya kan! Cenggini aku sebenornya dapat tawaran kerja sebagai GPK kat SJKC Jementah 1, Segamat....opssss bukan Guru Penolong Kanan yek tapi Guru Pentaksir Kontrak ekekekkee. Dilantik Secara Contract For Service Di Bawah Pakej Rangsangan Ekonomi Negara Kedua. Bila semua tugasan aku dh siapkan keboringan yg amat. Tugas2 kerani pun aku gak setelkan, sampaikan kadang2 aku menagih kerja kat guru2 lain yg tak terlibat ngan projek rintis SPPK.
  • Ekekekek Mamamya ler follower pertama...ni kawan ms kat itm since 1996 sampai le skang kami rapat. Dan kami pun terkedek2 dan tergelak2 ms nak membina blog tru fb jek kami communicate
  • Entri pertama "Anta Najlaa Umah Nenek" ms ni cuti raya aku bawak najlaa balik melaka, bile dh nak start kije kena la pos kat kg.
  • Entri yang banyak dapat komen....INI
  • Adeh x penah lagi jumpe ngan blogger kecuali Mamamya a.k.a bespren aku tu sblm berlepas ke Doha. Nak jumpe Ayu CitarasaRinduan ritu x jadi hehehhe
  • Oh banyak yek blog yg aku minat antaranya MZ, Nana dan anda2 semua
  • Kenangan manis sebagai blogger tentunya dapat kenal dengan rakan blogger semua. Even x penah bersua tapi kemesraan terserlah. Lagi satu dengan bangganya aku baru jek buat Contest dan masing berlangsung yek..sesapa nak join sila la terjah
  • Kenangan pahit belum ada lagi setakat aku berblog dan mintak2 x payah le kan...uhuhuhu tamo2
  • Kalau boleh nak kenal ramai lagi rakan blogger, mana tau ade rezeki boleh la berjumpa

3 Gtau jek:

Jamiel said...

Dah lama gak..
Blog saya ni baru tahun ni wujud..

Lelord said...

@Jamiel hmm dh masuk sethn pun

AMMAR YASIR said...

Menarik sungguh blog ni

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in