Pre-Celebration Qatar National Day

18 Disember 2010, Qatar National Day
Hmmm sok macam nak pegi kat Corniche
Siap ade grandstand tu...
Tapi ntah darling nak layan ke tak permintaan aku ni
Sok confirm la jam
Xkan nak jalan kaki jauh gak tu

2 ari lepas dah meronda malam2 kat area corniche
Pokok kurma bergemerlapan ngan lampu
Pastu kat tepi2 laut tu siap ade air pancut berirama
Huhuhu dh dok lenggang-lengguk air pancut tu...ala renang berirama

Sempena hari kebangsaan ni macam2 event ade
Meh tengok kat SINI


Ni tengok..keta ade lep2

Najlaa pun nak gak turut serta
Kat beskal pink pasang bendera
QatarGas bagi staf dorang bendera ngan scarf lilit leher
Ekekeke ape nak panggil ek..scarf ke tu yg cam najlaa lilit kat leher
Kaler ikut bendera qatar la...marroon

Baru pas mandi..tu yg bersweater sejuttt



5 Gtau jek:

Cik Jue said...

comel najlaa..yang tak tahan semuanye pink...

mamalieyna said...

wooo najla pun semangat sama...weeii comel je all in pink! ^_^

Syafiq Rosli said...

comel najla..:)

aima in luv said...

amboiii najla,,, pink colour... jelez akak tw...

♥ NBQ ♥ said...

kenit...cover ckit sengih tue..dok tyng gg jek huhu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in