Cam Meniaga Lak

Sapa nak order nasi lemak gtau aku hahhaha
Skang bisnes nasi lemak daun pisang
Muahahaha sila jangan percaya

:ayuk:

Ritu saja jek wat nasi lemak alas daun pisang tuk bekpes
Dapat le anto sorang sebungkus dua kat kengkawan sini
Ekekeke belen daun pisang wat koci tu

Alahai ni request somi terchenta la
Tetiba lak soh buat nasi lemak nak wat bekal g kije
Siap nak berdaun pisang lagi
So kuo la g beli daun kan

Ni la hasilnya

:love:
Muahhaha kat mesia pun au x penah wat camni
Beli jek nasi lemak 50 posen kat kedai
Comel gak aku bungkus ni



15 Gtau jek:

il ya na said...

nasi lemak daun pisang??? yaaawww so tempting!

JaJa'Z said...

caya lah kak..kat qatar pun ada jual daun pisang..hehhehehe..lawo dah cara bungkus tu..apa kata akak berjual kat sana..ajar pak2 arab makan nasi lemak plak..

mrs jamal said...

puyoo..lepas ni boleh la g jaja kat jiran2 sebelah

hamzah ian said...

pergh.. nmpk sedap..

Lelord said...

@il ya na ekkekek daun pisang tu yg buat selera

Lelord said...

@JaJa'Z ade jual jaja daun pisang, sehelai jekpun daun ni lipat2 masuk plastik reganya QR6.55

Lelord said...

@mrs jamal hahahha aku nak komersialkan nasi lemak kat sini... asik mkn nasi arab jek

Lelord said...

@hamzah ian huhuhu bukan nak puji diri sndri tp mmg sedap ni :)

tigrismalaya said...

sedapnyer nasi lemak daun pisang..mmg letak daun pisang aromanye mmg best..

teringin pulak nasi lemak daun pisang kecik2 bungkusnya kat kg baru..bole makan sampai 3 bungkus..wallawei..

kakyong said...

bagus2.. pasni leh jadi tokey nasi lemak....

dieya said...

wah hebat laa k lelord! apa kata suruh your hubby jadi agent jual nasi lemak kat ofis.. kompom makcik kayo :-D

nieda said...

bila letak nasi lemak pkai daun pisang mmg naik selera..siap boleh tambah2 lagi...kt mesia susah dah nk dpt nasi lemak 50 sen. semua main rm1. mayb kt kampung boleh dpt lagi kot

Mamamya said...

wahhh...mcm dah janji pulak ea..smlm aku pun buat nasi lemak bungkus daun pisang juga...suka kemain damya...siap tambah 3kali....

aku bawa daun pisang dr kampung sbb t'ingin nk buat kuih koci..ko plak daun pisang balance buat kuih koci.... ^___^

alexa yussida said...

wahhhh comel2:)

sedappnyee..lapa la plak...pastu makan je tdo sbb ngntok kut nasik lmak:D

UniMeOw said...

perghh lawa gler akak bgkus!
kemas sgt!!

nk blajar ngn akak r...hehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in