Meh Tengok Pesen Ni

Adoyai...
Ni ape lak pesennya ni
Agaknya kena sound ke tak ni ngan tok kadi

kredit to Oh!Media

14 Gtau jek:

Whitey Mommy said...

giler pesen cam ni... adui..

Lelord said...

@Whitey Mommy adehhh malunya la...mesti kena sound tepet jek ni

Nana said...

adoila bengongs nye hehe
mmg sure kena saun setepet ngan tok kadi ni

mzhany said...

shooottt...
pengantin ker nih? adoiii, agak ah... speechless...

MY HEART said...

gaya alaf baru.., ^_^

salam kenal..

Nia said...

uii,..agak2 le pengantin tu pon!

mamalieyna said...

huh..mengjengkelkan jer..huhu..

cikgu isza said...

Erkkk.. aduhai..

Kembang Perawan 3288 said...

x lulus kursus kawen ni. tp terpksa bg sijil gak sbb nk kwen sgt.

mummy_ayu said...

kena sound ker? kenapa tak pakai inner tul2 kan?

Magrib said...

ya allah.. masuk masjid x tutop aurat... x da sapa tegur ka?? suma yg kat dlm surau tu dapat tempias nya sebab diam x tegur dia.. laki dia lagi la..

anyway.. blog anda memang menarik.. tertarik untuk follow anda..


aku budak nakal gila

Ena said...

Astaghfirullahallazim....

Makbed said...

mak aihh... cekcinya..

JaJa'Z said...

ni la masalahnya kalau tak tau istilah 'menutup aurat; tu apa...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in