YouTube Sudaaa

Layan....
Huhuhu siri baru... alah yg world cup tu hah


Layan aje kat youtube ni dulu
Kang baru download
Senang sket xde la kije aku asik ke lappy papa jek
Baring jek depan tv..
Aku sambil ngadap laptop sempat lagi gelak2 tengok upin ipin ni

Fokus yek...dari baring

Skang duduk lak..huhuhu

5 Gtau jek:

MY HEART said...

Anak saya pun suka tengok Upin Ipin.. punya taksub sampaikan tak berganjak dari tempat duduk nun..


salam kenal ^_^

nieda said...

Humaira pun suka upin ipin..layan byk kali pun dia x boring.

ch@ said...

geng oni la ni, elok je duduk tgk upin ipin kalau ada mood, kalau mood tak mari, dia berlari satu rumah.

honeyvsbee said...

haha kalo baby laila dengar kakak di buat dialog "hai saya upin, ini ipin" baby mesti tersengih2 lari duk depan tv...biasa kalo nk suh dia duk diam pasang jer cd tu..ngee

alinac lover said...

heheh fokus je dia tgk ek

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in