Makan Berdulang

Cam biasa acara makan2 kat blog aku
Ni makan malam yek pas maghrib tadi dlm kul 5.00 dh kuo
..♩.¸¸♬´¯`♬.¸Jalan..jalan.. cari makan♬´¯`♬¸¸.♩..

Ni g kat kedai ni dlm 15 minit kot dari umah
Ntah2 tak sampai kalau xde trafic light
1st time kitorang g sini

Dak kenit sibuk ckp nak fish
Hahahhaa mana la nak ade kan
Kalau kedai siam ade la

Posing dulu

Hah ni dia nasi kami order
Tuk 2 orang melantak
Sedap...dan rasa sgt puas ati
Rega pun ok nasi ni, mineral botol beso pastu aku amik setin 7-up
Hanya QR44

Dak kenit pun cam heran tengok makanan dlm dulang
Hahahaha last aku mkn dlm dulang ni masa skolah agama dulu
Korang2 yg kat johor kompom makan dlm dulang kan
Selalunya time maulidurasul

Aku nak gak abadikan gambo ngan nasi berdulang ni

Najlaa gumbira jumpe kismis dlm nasi
Dak kenit mmg suke kismis..bagus

Tangan2 yg kelaparan

Ni salad dorang tatau le daun mende..
Aku pun skang layan jek daun2 ni
Hahahha cam kambing lak
Tapi bagus kan nanti kulit cantik hahahhaa dengan harapan


15 Gtau jek:

Ena said...

a'a abang ena kat johor tu selalu makan berdulang camtu ngn anak beranak dier.. tapi bubuh la nasi banyak mana sure abis.. kita lak naik heran..

tapi kat dalam dulang yg lela makan tu nampak sedap la ayam & nasi tu.. adeisss!!

Makbed said...

teringat masa skulah taska dulu. eekkekek.. makan mee goreng pun dalam dulang.

Dilakochan said...

Nampak cm best je.
Kat area mana ni kak?

LYaFRINA said...

WOWWW...
UNIKNYERNYA MAKAN DLM DULANG CAMTU...

norhidana said...

blh abis ke kak korang anak beranak tuh? tp kalu dh lapo n sedap msti blh abis kan... aduh teringin lak

teringat kalu kt kg mkn dlm dulang tuh... nasi ambeng...

Marsha~ said...

hahahaha.. siap alas dgn plastik ek???? hehe.. mcm makan kat umah je..

Faiz said...

restoran arab ye..hehe

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK ENTRI TERKINI DISINI****

Lelord said...

@Ena org jawa slalu cam ni..tu kalau mkn nasi ambeng pun berdulang

Lelord said...

@Makbed huhuhu teringat zaman2 dulu kala cam best kan

Lelord said...

@Dilakochan huhuhu nun kat doha

Lelord said...

@LYaFRINA tu arr siap bersila tu

Lelord said...

@norhidana nasi x abis..ayam je abis hehhee

Lelord said...

@Marsha~ hahhah seb bek x alas sok kabo kn

baincardin said...

Selamat Menyambut Maal Hijrah 1432! ^_^

mzhany said...

lela, hany takpernah makan dalam dulang nih, selalu gak dengar org ckp mkn dalam dulang nih...hurmmmm

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in