Aktiviti Bersama

Mari..mari...
Aktiviti bersama adalah on button lappy ekekek

Kemain khusyuk lagi yek....

Nampak je papa melingkar depan lappy
Dak kenit pun cepat2 jek angkut dia punya yg kaler oren tu

Sama jek tiru ape papa dia buat

Seb bek mama x join skali tiarap dpn lappy
Tak tahan sakit pinggang ngan dada
So bersila jek ngan lappy dok atas meja

26 Gtau jek:

Marsha~ said...

hahaha.. anak papa... laki aku pun sama, suka nau online macam ni.. tak sakit kot telo dia... hahaha.. aku takbleh wooo sakit pinggang!

nieda said...

hehe..like father like daughter la..saya pun sama tak boleh meniarap lama2, nanti sakit belakang

Mamamya said...

uhuhuhu...laptop damya n fiqa dah hancur!!! ganas kan anak kmdo nih.... sabar jer..beli x sampai pun sebulan...habis b'derai2...!!

norhidana said...

wah2... like father like doter kak....
heheheh tp betul penat meniarap lama2 gitu

Izan Ishak said...

like father like doter...bagus dia tak berebut sbb dah ada lappy sendiri~

lina said...

comel jer princess

misz FaTiN said...

kicik2 da pandai buka lappy..
nnt bijak ni..^_^
chumel je..

Ena said...

ehehehhe..

camtu la anak2 ni kan.. apa je berkenan kat mata dier nak ikut buat sama...

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...bukan main lagi mereka ni..akak tekan button remote tv je lah ye

mimie1678 said...

hehe... situasi nie sama mcm kitaorg klu kat umah.... sumer mengadap lappy memasing... hehehe...

EiJa ZaQuaN said...

wah bagusnye najlaa x kacau pun papa n mama dia mengadap lappy..kalo my son zaquan ni dia cepat bosan..msti nak jgk kacau mama n papa dia..

Lelord said...

@Marsha~ tu arr kan..ish x sampai seminit je dh rasa sgt x best

Lelord said...

@nieda btul2 so baik le bersila jek..kadang melunjur, dok atas kerusi pun bulih hahhaha

Lelord said...

@Mamamya hahah ko soh arr comando beli yg tahan lasak sket...kat sogo byk

Lelord said...

@norhidana najlaa mmg suke wat cam papa...lgpun papajek meber dia nak memain, mama malas layan hahahhaa

Lelord said...

@Izan Ishak aah dulu ms kecit sket lela belikan jek yg kat pasar malam rega seploh ringgit tu...ni ritu sblm dtg doha belikan sebijik yg bleh blaja2 ni

Lelord said...

@lina heheh macehhh

Lelord said...

@misz FaTiN insyaallah doakan skali yek bio najlaa bijak

Lelord said...

@Enatu la kan..suke tengok dia meniru gaya2 ni...bagus2 men masak2...men laptop hahah jgn asik on9 cam mama sudaaaa

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hahahha tv mmg on pun...akak pun tekan lappy gak time ni

Lelord said...

@mimie1678 heheh sudah semestinya...

Lelord said...

@EiJa ZaQuaN najlaa mmg x penah kacau pun tu pasal mama senang jek on9, kalau x dia ngadap laptop oren dia ni dia ngadap tv..haha xpun men kat dapo dia

SYaMiLa said...

macam tu la anak papa...he3..

♥ NBQ ♥ said...

good gurl...

♥ NBQ ♥ said...
This comment has been removed by the author.
mzhany said...

huhu...serius je muka ayahnya...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in