Gegel Kesejukan


Uhhhhh sejuknya...
Ni baru 16"c aku dh gegel2 sejuk
Kat luo ni berdengung je bunyi angin
Lom lagi dok negara yg ade airbatu ekekekee

Seperti biasa bangun awal pagi demi darling terchenta
Sambil pejam mata aku gorengkan pisang tanduk
Seb bek tak goreng tangan sendiri ekekekee

Ni dah rasa ok sket badan...kelmarin kan x berapa sihat
N3 ke laut...BW pun xde..
Maknanya nuff pun hilang la kan hahhaha
Xpe2 nanti dh ok sket mamanajlaa pulun yek

17 Gtau jek:

alinac lover said...

sejuk ye kak kat sna

isk klo yong x tau la leh tahan ke x

norhidana said...

alahai sejuk tu kak... dana gi bukit tinggi pun dh gigil2 beria kalu kt situ mau biru kak...

apezs shah said...

heheh sejukk tahap beku dah ke tu..;)

Lelord said...

@alinac lover mmg sejutt ni...kalau dok europe cam ne gaknya kan winter je -ve degrees

Lelord said...

@norhidana dh makin sejuk ni...salji jek yg takde kat doha ni

Lelord said...

@apezs shah hahahha lom la beku lagi..akak jekyg tak tahan

mummy_ayu said...

sejuk tu...ayu nie jenis tak tahan sejuk..tak tau kalu ayu yg duudk sana..mau baju berlapis2..stokin lagi...uih...

Zaidah said...

nasib baik tak digoreng tangannyer klu tak jadik pisang tangan...hehehe...pasanglah heater lelord bagi kurangkan sejuk..

Mama Hanim said...

klu sejuk2 cmtu mesti rasa lapar kan..hehe..

Nana said...

ko rajin2 la msak dok tepi dapor sure xsejuk kekekekke
ko kan rajin masak

azila said...

sejuk sgt dah tu bg zla...kalo aircond pon paling sejuk bg zla 18"c jer.

makdara TERdiva said...

kompom sweater x lekang dari badan kan??

Lelord said...

@mummy_ayu huhuhu ni pun dh bersweater ngan stokin

Lelord said...

@Zaidah ekekekke tu arr pasal kan pisang goreng tgn

Lelord said...

@Mama Hanim btul seperti n3 sblm ni bekalan musim sejuk :)

Lelord said...

@Nana hahhaha masak2 makan2 pastu tembam2

Lelord said...

@azila katanya akan bertambah sejuk ni...egegeggegeee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in