Drive Thru Atm Machine

Ekekekeke banyak kali dah aku nmpak atm machine cenggini
Tapi x penah lak darling guna
Pasal selalunya bile nmpak tu mende alah ni ade kat seberang jalan
Hahahaha xde kose darling nak layan aku semata2 nak snap gambo kan

Siang tadi kami ke Qatar Foudation
Ade sikit urusan di bank huhuhu
Pastu lak dah alang2 kan darling pun nak ngabiskan duit
Ecehhhh mahapp yek...nak amik duit
Pucuk dicita ulam mendatang

Tu nampak org malas tgh cucuk kad
Hahahhaha model iklan ni darling

Ikut tingkap jek..tekan..tekan..dan tekan

Amik duit lak
Kat mesia aku rasa ade gak kot tapi x sure la
Cam penah dengar ade kat certain area
Korang rasa ade tak ek?
Kat Melaka mmg takde pun
Drive thru mekdi ade la
:love:

Eiiii ngeri lak aku drive thru amik2 duit ni
Kat sini alhamdulillah arr
Kat mesia beratur kat atm jek pun leh jadi hal ragut dan macam2

21 Gtau jek:

alinac lover said...

kagum ni

Cik Jue said...

wah canggih betulkan...agak2 kat malaysia boleh buat mcm nie tak????

larradanish said...

kt mesia tk penah dgr lagi la..ke aku yg ketinggalan hehhe..kalo ade mcm takut je nak guna..kan byk pencopekk!hehhe

Kembang Perawan 3288 said...

seram2 kat msia ni mcm2 leh jadik.kang tgh cucuk duit tibe2 ade peragut sedap2 die ragut susah tu

Sha@Mama Tina said...

oih..agak2 kalau kat mesia selamat ke menda alah nih?

Yan said...

mak aih... atm pun drive tuh... adeh! mmg menggalakkan orang jadi lagi malas ni ye tak??

kat mesia takde... yg ade tula drive thru mcd & kfc..

yg ngerinye kat mesia ni.. peragut dia pakai kapak/parang.. kang tengah cucuk2... kuar duit.. PANG!!! putus lengan.. uwaaaaaaa takmo

nieda said...

canggih betul...

Zaidah said...

takut kat malaysia mesin macam nie terus kena vandalisme....tapi sebenarnyer senangkan klu ade msin macam nie

mzhany said...

wahaa..takot jugak nih...kena hati hati nih

norhidana said...

waaaaa mmg canggih la kak... kt melesia mana ada drive thru atm, kalu mekD drive thru tu ada lah...

Lelord said...

@alinac lover huhuhu akak pun kagum

Lelord said...

@Cik Jue ekekekkee mau putus tgn ni

Lelord said...

@larradanish ntah le tp cam penah dgr ade..ke aku dgr dlm mimpi

Lelord said...

@Kembang Perawan 3288 tu la kan kat mesia mcm2 leh jadi. kat sini kedai emas pun melambak2 jek tepi jalan, kat corner2 jalan pun ade. bergayut emas, kalau dorang g solat pun kedai tinggal camtu jek

Lelord said...

@Sha@Mama Tina along kat jb ade x? aku cam penah dgr RHB JB ade tapi x sure kat celah mana

Lelord said...

@Yanuuuuu ngeri2..tamo2

Lelord said...

@nieda hehehheee

Lelord said...

@Zaidah kalau pk2 mmg senang tp bab penyalahgunaan ngan jenayah tu yg takut

Lelord said...

@mzhany huhuhu

Lelord said...

@norhidana hahhaha btul la kot akak dgr dlm impi jek dh korang sumer kata kat mesia xde

dayah SnoW Heuka said...

wahhh ada eah!! sgt canggih :))

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in