Bekas Permaisuri Agong Saman Uncle Seekers

Kugagahkan diri menonton @TV3
Tadi dlm kul 7pm waktu doha aku tengok lom update lagi
So tengok jek dulu buletin utama 2 dec
Kul 8 lebih ni td bukak dh update latest news

Bekas Permaisuri Agong Saman "Uncle Seekers"

Aku ade baca kat blog Uncle ni smpai part 7 tu Cinta Syyhh
Skang ni lak ade Buku Cinta Syyhh Saman 4
Tapi yang pasti tak tau ape motifnya..wallahualam
Tunggu aje kesudahan ceritanya nanti

Bekas Permaisuri Agong, Siti Aishah Abdul Rahman hari ini memfailkan saman terhadap pakar paranormal, Syed Abdullah Hussein Al-Attas atau lebih dikenali sebagai Uncle Seekers kerana telah bertindak melanggar maklumat sulit baginda.

Siti Aishah yang juga sebagai plaintif turut memfailkan saman ke atas bapa kepada Syed Abdullah iaitu Syed Hussein Al-Attas yang merupakan defendan kedua.

Berikutan itu, tarikh pendengaran interparte ditetapkan pada 22 Disember ini di Temerloh, Pahang.

Dalam saman tersebut, Siti Aishah memohon perintah injuksi bagi melarang defendan pertama, Syed Abdullah dan defendan kedua, Syed Hussein untuk tidak mendedahkan sama ada secara lisan atau dalam blog-blog, surat khabar atau wakil-wakil mereka sebarang maklumat mengenai plaintif.

Lagi Di Beautifulnara

4 Gtau jek:

. My Bloggie . said...

ish yeke ?? lame dah xde berita pasal bekas permaisuri agong ni kan :)

alinac lover said...

haa td yong ada tgk berita

MIMIE AIZA said...

nak saman pulak :)

mamalieyna said...

ohho..ketinggalan citer ni mlm td, tak dgr berita..kuar beli brg! ohho...skrg baru ada akai, jwb kt mahkamah pulak ye..alahaii..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in