Budak Punya Tapi Mak Budak Yang Over


Hahahaha skali baca jek dh leh tau kan sapekah mak budak itu
Wakakaa sumer mende2 budak kat sini aku suka
Termasuk le makanan budak cenggini hah

:love:
Dan kerana itu la byk stok budak yg mak budak leh bedal sama
Sedap sekut ni...atas salut coklat
Hah packaging pun cantik jek...
DORA ekekekkee

Tengok ni dak kenit makan sambil tengok tv
Gambo mak budak xyah la kan

Dan kerana biskut DORA ni la najlaa nyanyi2 kat tinge aku
Ajak g umah Ita pasal nak bg biskut kat abg ammar..ecehhh
Padahal sebaya jek najlaa awal bulan seploh, amar akhir bulan seploh
Dah terbiasa gaknya dengan kakak mimi ngan baby panggil ammar abg
Najlaa pun ikut jek panggil abg huhuhu

Ni dia abg ammar, baby & kakak mimi

7 Gtau jek:

tigrismalaya said...

hmmm..tak penah try lagi nie..macam sedapp

Lelord said...

@tigrismalaya huhuhu sedap

masmurni said...

mau x excited..hahaha

eB@mamaAerish'n'Aed said...

kita serupa.... kita serupa... >_<

Ena said...

hehe..

ni kalo dah anis & ifan tengok.. sure nak jugak.. :D

azian said...

salam kenal...
nanti nak join la contest yg u wat tu ..heheheh

Citarasa Rinduan said...

kak lelord..wah...biskut baru nie..

sure sedap..umai pasti suka..thanks kongsi info..akan ayu cari

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in