Bekpes Bersama

Tarikh : 25/12/2010
Lokasi kejadian: R3 203
Menu : Bihun Goreng, Spaghetti, Laksa, Nasi Lemak
Keropok Lekor, Puding, Agar2, Stoberi Ciskek, Puff dan pisang

Ni le gambo makanan kami2...alhamdulillah kenyang
Ni la agenda kami..tu yg semalam berjalan kaki ke al-meera beli barang
Huhuhuhu
Ritu ingat nak buat umah aku sbg lokasi kejadian makan pagi
Tapi darling kan kije...pastu lak pinggan mangkuk pakai buang xde
Wakakakkaa adakah alasan semata2
Xpe lenkali wat umah aku lak yek Cik Zai

Najlaa ngan MekSu...chef jemputan si Zai(tuan umah)
Yezza Sue plan nak wat makan2 lak umah dia..tapi nun kat al-khor
Kalau darling offday best tu..
Tapi kalau kena kije aku follow aje sesapa yg g sok :)

Sebelum amik makanan kena la bergambor dulu
Adehhh anak dara aku terkangkang kat belakang nun

Makdara al-handasaa, makdara al-khor ngan makdara al-haya

Makan kena fokus...nyummmm

Best kumpul reramai ni
Leh cerita-ceriti, gosip-mosip...

Kononnya nak mengabadikan gambo bersama2
Tapikan..uhuhuhu cahaya
Al-maklum aku xde camera...ni pakai enpon murah jek

9 Gtau jek:

Ena said...

beh nyer la kan.,.

acara makan2 sesaje kat sana.. best nyer.. disamping mengerat silaturrahim.. leh jamu selera.. :D

JaJa'Z said...

uish...makan ramai2 ni memang syok kan..mcm jaja ngan jenjiran selalu buat..

aima in luv said...

wahh,,, sodapnye rasa... lama xwat extiviti cmnie...

sekamar rindu said...

salam...

makan bersama ahli keluarga memang best...

**follow ur blog...**539

Lelord said...

@Enamakan2 dh jadi cam aktiviti wajib kami ekekeke

Lelord said...

@JaJa'Z tu la time ni la leh chit-chat, gosip-mosip huhuhu

Lelord said...

@aima in luv aah mmg sodap wat cenggini

Lelord said...

@sekamar rindu salam...makan ngan ahli kuarga mmg best..ni dpt makan ngan kengakwan di perantauan pun dh kira best

Sha@Mama Tina said...

seronoknya aktiviti....

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in