Gigih Bekerja

Ni gambo pagi td
Pas n3 Gegel Aku tu saja arr menjengah kat tingkap bilik
Rajin dan gigih dorang bekerja
Erkkk sejuk2 aku sedap berselubung
Demi kuarga dorang bekerja dlm sejuk

Ritu ms musim panas dorang kije waktu malam
Uishh kalau kije siang mau masak daging dorang
Last time 40 degrees ke atas tu
Aku yg kuo kat bawah kejap jek pun rasa cam dlm oven

Cam tu gak cian kat darling
Pasal ms panas ritu dia citer mmg berpeluh kerja
Tapi kejap jek peluh ilang

8 Gtau jek:

honeyvsbee said...

huiii panas giler eh..

Lelord said...

@honeyvsbee mmg panas ms kami baru smpai ritu bulan 6, paling panas 53"c

alinac lover said...

alahai

demi rezeki kan

wahida said...

mmg kesian kan? yg penting sumber rezeki tu halal kan?
salam kenal dan salam ziarah, kalau sudi follow me back k!!

Citarasa Rinduan said...

kak lelord.

nanti update lagi..nak tahu berapa suhu dari hari ke hari

Lelord said...

@alinac lover tu la pasal

Lelord said...

@wahida salam kenal gak :)

Lelord said...

@Citarasa Rinduan ayu akak ada pasang widget suhu tu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in