Kambing? Not At All...Tapi

Sape suka kamben'
Ekekeeke dak kenit suka kamben' biri2 shaun the sheep
Mak2 budak kat Handasaa ni pun ramai yg suke kan..kan..

Aku mmg x makan le kambing2 ni
Kalau kat mesia lamb chop pun aku mmg x pandang
Erkk penah rasa tp x menepati piawaian tekak

Ni pasal kamben yg darling order kat Dehleez Restaurant
Ikut kat menu lamb chop..aku terbayang cam sama kat mesia
Tidak rupanya....cam kambing bakar
Ekekekke aku mula jamah sket jek
OMG sedapp banget ni
Memang beshhh

Ni hah anak beranak santap kambing bakar
Sedappp lenkali kalau makan sini aku nak order kambing
Time ni aku order grilled ciken ngan nasi bukhari
Dak kenit makan 2 ketul kambing
Cam tak caya lak dia pun suka




Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

5 Gtau jek:

mzhany said...

nampak mcm sedap la lela...hurmmm

alinac lover said...

menepati piawaian tekak la ni ye kak

Lelord said...

@mzhany mmg sedap ni..kambing doha kot

Lelord said...

@alinac lover hahaa aah yong tekak akak mmg allegic ngan kambing tp hak ni sedapppp sgt

larradanish said...

kamben...kamben...sedap woo...kite malam ni baru nk perap kamben..sok nak bakar2..yumyum

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in