Beli Gak Akhirnya

New transport..huhuhu
Najlaa dah banyak kali berzikir nak scooter
Ni sumer gara2 nampak kengkawan main kat taman bawah la
Adoyaii kayuh beskal pun asik undur jek
Ada ati lak nak men scooter
Tadi masa g Villagio carik la sebijik
Ikutkan dak kenit tentu la kaler pink jadi pilihan
Memang le ada yg kaler pink tapi cam x gagah jek
Mau skali dua main je dah bersepai
Tayar lak kecit sket dari roda beskal yg kat tepi tu
Amik le yg rega QR79 ni..tinggal biru ngan ijo jek
Dak kenit kata..mama nak kaler geween

Ni pun aku beli yg 3 wheel
Ishh kalau yg 2 wheel susah lak najlaa nak kasi balance
Setakat ni dah berani la dia hayun kaki..slow2 huhu


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

30 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

najlaa......
chaiyok2.............
yakin BOLEH

Lelord said...

@Citarasa Rinduan tengkiu auntie ayu

Marsha~ said...

komen utk entry bawah : wey berani dha ek kuar berdua?? naik cab ke?? laki aku ckp pompuan kat sana takleh kuar tanpa muhrim? takot kena culik... btol ke??

entry ni plak : woaaahhh... aku teringin nak belikan qila gak tapi takot jatuh bersepai lutut anak aku nanti... :(

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ye...najla dah ada skooter.jom main2 ngan kak maisarah hr jumaat ni kat taman jom najla!paksa sket mama tu ajak jmp aunty ni..haha

Lelord said...

@Marsha~ naik cab le...ehh sini ok la nyah kuo aku rasa kat kuwait yg x leh.

ahh beli aje tuk dak qila. ko beli skali ngan pad lutut arr

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) hahhahha auntie miza mama kata mmg tingin nak jumpe tp ntah biler

ilanilyana said...

knape ler comel sgt.

mamalieyna said...

geween pun cantikss... practice selalu ok ^_^

rATu kEBaYA said...

budak kecit mmg macam tukan.. apa yg kawan ada dia mesti nak jugak.. tapi cantik kaler geween tu

Sha@Mama Tina said...

cam model beskal jek aku tgk naja nih..hihi

ch@ said...

kalau dia mahu tu, tandanya dia nak belajar menggunakannya la kak. janganla akak bimbang, tau-tau nanti dia pandai sendiri. - hijaucantik =p

mummy_ayu said...

Ia pun sibuk nak mcm nie..tapi tak belikan lagi sbb atkde tempat nak main..tunggu pindah nanti

♥MiZz-siHa♥ said...

teringin nak belikan anak..tp,die kecik lg..tp,tgk bdk2 main mcm best je..hehehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

teringat waktu kecik2 main beskal

zaidah said...

bleh lah join ngan kak nabilah....suka main benda alah tu...sekarang nie adik tecik pun suka....hidup najlaa

Ena said...

wahhhh..

gadjet baru najlaa yeh!.. dah besar dah najlaa tu kan.. nampak nau dah lama tak singgah sini.. huhu..

Lelord said...

@ilanilyana comel cam mama kan hahahhaa

Lelord said...

@mamalieyna huhuhu bangun tido jek dah carik scooter

Lelord said...

@rATu kEBaYA tu la..tapi kalau rega ok leh arr

Lelord said...

@Sha@Mama Tina hahhahha leh arr jadik model pasni

Lelord said...

@ch@tu la benonya akak risau pasal najlaa ni cam lembik sket. tp kalau x cuba tak tau kan hehhehe tu yg belikan gak. lak tu smlm masa kuo berdua dia mmg behave tu yg belikan

Lelord said...

@mummy_ayu ekekekek dah pindah sok belikan sorang satu ayu

Lelord said...

@♥MiZz-siHa♥ huhuhu dah beso sket leh la belikan...sonok tengok anak2 main

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hahhaha dulu akak blaja nek beskal ada yg tolong pegang

Lelord said...

@zaidah ramai peminat scooter rupanya

Lelord said...

@Ena ekekekkke singgah arr slalu

Mamamya said...

yeayyyy...najla dah suka kaler ijo ker??? blh jadik geng ni....:D wahhh...klu lah damya/afiqah dapat benda ni....kompom afiqah sorang yg naik...klu damya mmg ketaq lah dia naik....

etiey.com© said...

hehe comel!

norhidana said...

heheheh bestnyer najla dpt skuter...
musti seronok dia main ngn kwn2 dia nih...
takpe mule2 ada 3 roda kang lama teror lah tu ek

ch@ said...

dia tahu, kalau dia baik mesti mama dia belikan punya.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in