Kena Maki


Huhuhu cari kat google "MAKI" ropanya maki tu variety of sushi
Tak penah ku tahu

Benonya kan bukan nak citer pasal "MAKI" sushi
Tapi ni "MAKI" marah


Ops!! bukan hakak yg kena maki
Hahahahha hadoi la...
Darling bukan le jenis suka maki-hamun
Tapi tetiba lak malam ni dengor perkataan G**P***

Korang nak tau kat sini kan ntah le nape
Kalau kat trafic light tu belum pun kaler bertuko ijo
Lagi bape second nak ijo dah ponn..pon... bunyik hon
Huishhh sape yg jenis suke tertido kat trafic light bagus ni
Kompom cepat sedar

Tu ler yg berlaku tadi
Pon..pon..memekak le bunyik
Tup..tup..hamek ko terkeluar dah dari mulut darling
"G**P*** sabau le"
Ekekekkekee laju jek aku sound tak penah dengar pun sblm ni?
Tu kira dah tahap x leh tahan arr tu





Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

16 Gtau jek:

alexa yussida said...

maki-maki...nama restoran sushi kat sini..hehe..:D

meaw said...

accecececehhhh.....marahnya akak,hee...ekceli,rakyat kita memang macam tu,sikap penyabo tadak,kadang nyampah gak ...

Lelord said...

@alexa yussida ekekkekee nak tergelak lak

Lelord said...

@meaw huhuhu bukan rakyat kite, ni citer kat doha

meaw said...

grrrrr! lupa,ingat akak stay malaysia..aduyai,sogan cheq :P

Marsha~ said...

org arab mmg berlagak... tapi busuk.. wakakakak. padan muka kena maki

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...heheh..kat malaysia pun sma gak...lagi berapa saat je nak hijau dah pon pon

mamalieyna said...

hehe..pepagi dh kasi org marah kan..sabou le, belum ijo..!huh..kalau en suami eina, lg dibuat lmbt2..hahaha...

mummy_ayu said...

memang la buat kita hangin..suruh diaorang jalan dulu kalu mcm tu...
potong...tak reti nak sabar....
kalu ayu pun, confirm ayu hangin...

BIONIC WOMEN said...

best jugak maki org arab ni kan, sebab dowang x paham..hahaha..

kekadang pelik ngan kisah org duk hon2 kat trafik lite or time jam ni, macam ler kalau hon tu, boleh lancar kan perjalanan..macam ler kalau dia hon kereta dia trus leh kedepan..
dah xleh nak gerak camner nak jalan kan????memang hampeh ler

Zaidah said...

klu maki orang kat sanapun bukannyer diorang nie faham....

rupanyer maki tu nama sebuah restoran..tapi tak ade nama lain ker nak letak...hehehe

alinac lover said...

heee~ sabar je la ek~ dorg tu semua xreti penyabar kot

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

kah3...hijau jek kena tekan minyak...tu yg kalau miza drive plg takut duk depan sekali...sure kena pin pon pin ponnnnnn.hahhh tak tarik hand break la..kaki dah ready nak pecut..gilosss la arab ni

norhidana said...

heheheh lum hijau lg dh hon camne tuh, lg lah melampau nyer... mmg ptt pun kene maki hehhe
nsb diaorang tak faham apa darling akak maki kan... alahai

ch@ said...

kalau orang yg biasanya bersabar tiba-tiba jadi tak sabar, jadi gelihatikan? kita pun boleh tak percaya, betulke dia yg berkata-kata tu? hahaaa.

larradanish said...

meh nak tolong isi tempat kosong tu..
GAMPANG..hehhehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in