Laksa oh Laksa

Ops! tajuk laksa kan
Lom buat lagi tapi anak tekak meronta2 nak laksa johor
Hmmm harap jek org johor sekali pun aku x penah buat
Pehhh kalau la dapat laksa yg mak buat ni sedapnya

Ohhohoohoh bayangkan makan laksa johor
Sambal belacan yg mabelesss
Adeiiii
Kena kuo cari bahan ni

Meh la korang jamu mata ngan laksa yg aku jumpe kat google


Ni lak gambo laksa kat blog kazen aku



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

18 Gtau jek:

JaJa'Z said...

jaja amat2 la tak reti nak makan laksa johor ni..ntah la..tak kena kat tekak kot..dah biasa pekena laksa penang..yang tu jek yg laju jek lalu kat tekak ni..

Lelord said...

@JaJa'Z hehehe akak laksa penang ok leh mkn tp tak penah mkn laksa pantai timur yg kuah putih tu kot

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

LM akan mkn laksa bila blk segamat je tu pun bila mak yg buat kan..huhu.kenapa tak pernah msk laksa johor ye?sbb mls kot?haha

Sha@Mama Tina said...

lahai lord..ko ni wat aku teringin jek..

Nia said...

lor,..ingatkan lelord yg masak..hehe..

Nur Hawa Mohd Zin said...

laksa johor sedap jugak...i like..

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) ya btulll tepat skali miza kemalasan

Lelord said...

@Sha@Mama Tina huhuhu pe lagi beb buat arr, ke ko pun sama malas cam aku

Lelord said...

@Niahehehhe nia kalau lela jd masak baru leh tepek gambo

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin yup mmg sedap awe...slurppp

Shahayu said...

senang ker cari bahan2nya kat sana kalu nak wat sendiri???... wat style qatar la plak... mmmmphhh lama gak tak makan laksa johor...mph dap nyer

norhidana said...

ish2 ingtkan akak yg bt laksa tuh... rupenyer... tertipu tipah...

dana yg org johor pun tak reti bt laksa johor gk kak, tau mkn je nyeh3

Nana said...

aku penah wat..
sekali buat je jadi..
sebab dia senang
lebey kurang wat laksa penang
tp dia letak santan & serbuk kari

EiJa ZaQuaN said...

sedapnye laksa johor..

eija dulu x pandai makan laksa johor ni..
tp bila ada kakak kat opis ni wat laksa johor..terus suka..dia pnyer laksa johor mmg mabeles..

Ena said...

ENA PUN SUKA LAKSA JOHOR WALAUPUN BUKAN ORG JOHOR.. SEDAP LAKSANYA.. ALA2 LAKSA LEMAK GANU JUGAK.. BEZA COLOR JE RASANYA TU.. YUM YUM..

etiey.com© said...

alala sedapnya! menggiurkan...

BIONIC WOMEN said...

laksa johor, kuah dia buat ngan ikan tenggiri..sedaonya..
lama dah x makan..
teringin ler plak

Shiela Latif said...

gambo laksa johor kat blog aku takder ke ling?...ekekeke, shian dia nak makan laksa..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in