Cam Mendung Berarak

Sejak dari pagi tadi nampak cam mendung jek
Ahh tapi sini mana le nak ujan kan
Ni sumer sandstorm

Tadi dalam kul 11 pagi g ukur jalan kat Landmark
Pemandangan buat aku ngantuk
Malapp jek
Pastu masa on the way balik tu x nampak dah City Center
Benonya plan pas cuci mata kat landmark nak g Doha Zoo
Najlaa dh bising cakap nak bg "minatang" makan
Dah masuk musim panas sok rimau pun x daya dah
Melepek jek letih kehausan

Hah tadi masa dalam keta lupe lak snap gambo cam ala jerebu
Ni baru hegeh2 amik gambo kat balkoni

Ni bukan balkoni aku
Umah sebelah...aku g kat ujung pastu hulur jek enpon
Tu yg termasuk lak gambo umah sblh
Balkoni aku bersih dah
Pagi tadi baru pas sapu segala debu



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

10 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

kak.....
kak dah pi zoo doha???
mana gambor2..
sure ayu terlepas entry...wahh...
daku baru dapat online

Lelord said...

@Citarasa Rinduan ekekekek mmg pun dh lama ayu terlepas...ni last year pya n3

http://lelord-mamanajlaa.blogspot.com/2010/11/menuju-ke-destinasiyeayea.html

eh kat FB akak pun ade gambo

puanbee said...

hee nk tengok gambo zoo jugak!

Lelord said...

@puanbee hahahha sila2

MiSzy DiaN said...

teringin nak pi Doha... hehehe..

BIONIC WOMEN said...

kira besorr ler umah kat doha ni ek...negara kaya xkan umah kecik ye x???hehehe..
Bila ler nak sampai doha nih?

Mamamya said...

aduhai...cuaca kat sini pulak x menentu...klu dah panas...fuhhh..panas b'denting...klu dah hujan...sejuk smpi ke tulang...ini pun anak2 masih x baik batuk/selsema...nasib baik en.suami dah selamat pulang kepangkuan....:D senang lah hati....

Lelord said...

@MiSzy DiaN meh la datang sini

Lelord said...

@BIONIC WOMEN beso gak le eily..alhamdulillah

Lelord said...

@Mamamya pheeweett komando dah balik dari berjuang

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in