Blueberry Cistat

Ehemmmm perhatian semua!!
Aku berjaya wat blueberry cistat
Bangga diri jap...
Cehhh org lain dah lama berjaya buat aku baru hegeh2
Enhanced by Smiley Central


Cantik kan...tpi bukan aku yg buat ekekeeke
Ni aku curik gambo kat blog KakYus

Amik resepi kat blog KakYus
Ritu masa balik coti aku de order cistat ngan kakyus
Memang mabelesss
Dan skang aku berjaya buat walaupun x cantik cam tokey cistat
Buat sket jek mana la tau tetiba kena masuk tong sampah

Tapikannnn
Walaupun x cantik aku rasa sedap
Wink...wink...puji diri sendiri bluek
Korang jangan la nyampah yek
Aku mmg suka pasan

Hah yg ni bukannya aku rajin ke hape
Tapi sebab cheese filling dah abis
Gigih lak wat tat telur
Tapi manis ya ampunnn

Tunggu pengkritik tetap balik kije nak tau komen
Kalau respon memberangsangkan leh buat banyak
Kat Handasaa ramai juri jemputan ekekeke


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

23 Gtau jek:

Makbed said...

saje je ko ni. aku suka egg tart tauuu...

Lelord said...

@Makbed ekekeke trial & error arr ko jgn arr jeles

CiK Jue aka ibu FarisYah said...

sedapnye tat telur...kita tak pandai buat..lagi satu cik hubby tak suka ..jadi nak makan kena cari kat kedai...huhuhuhu

Izan Ishak said...

ooo...tidakkkk!!!
memalam camnih nampak pulak cheese tart..lapar terus ni kak~

Lelord said...

@CiK Jue aka ibu FarisYah x pandai gak ni pun cuba2 jek huhuhu darling kata manis la yanggg

Lelord said...

@Izan Ishak huhuhu pe lagi izan..ayuhhh

Adyshariz said...

terel la..bakat buat cistat ada dah tu

lizz said...

wah banyaknyer...nak sikit..

Nur Hawa Mohd Zin said...

waaaahhhh....rajinye kak..banyak plak tu macam nak raya dah..hehe

Mama Hanim said...

perhhh.. skill power tu.. jeles ni..nak skit la..hehe..

Lelord said...

@Adyshariz sha aku kena asah skill lagi ni

Lelord said...

@lizzeehhh ne de byk..yg gambo atas skali tu kan gambo curik

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin awe salah tgk tu..yg byk gambo atas skali tu cistat kakyus akak curik dr blog

Lelord said...

@Mama Hanim kahkahkah power mendenya tu deko atas cistat dah ropa cicak lak

alinac lover said...

yong teringin nak buat~

xreti lg

Lelord said...

@alinac lover cuba la..akak pun mula igt cam susah tp senang benonya cuma nak deko jek kureng

Mra Mastura said...

slurp..lapo

Mamamya said...

bravo3!!! walaupun rupa lorekkan tu ala2 cicak or mengkarung tp rasanya ttp sedapkan....:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

teruja jap tgk awak nyer..huhu

Lelord said...

@Mra Mastura hahahah dan..dan mra lapo

Lelord said...

@Mamamya aah btul2 Is mmg sedap ni walapun x cantik

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) bila dh beli mould buat cistat n update tau miza

lina said...

salam - sama la kita baru tahu rupa nya kena guna tookpick...hahaha...lina pun teruk gak tp lina rasa order jer lg senang makan satu hari nak siap kan 50 pcs cheese tart ni...mula2 tengok gambar cantik you punya...rupa kawan yg buat hik..hik..hik.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in