Meh Tengok Rupa "Macaronah" Aku

Red Berry Macarons

Saya budak baru blajo kalau salah tolong tunjukkan
Ni entri kesinambungan Berdebar Tunggu Result
Ni lah ropa macaronah aku yg tak jadi tu


Tak gebu kan
"kaki" x nampak pun wakakakkaka apetah lagi "skirt"
Agaknya pasal putih telur tak kembang sangat kot
Tadi masa mixer berputar aku dah hampir putus asa
Iyer arr kat video yg aku tgk jap jek putar dah berbuih
Ke aku kena beli mixer cam dia lalalallalalalla


Aku memang x penah rasa macaron
So tatau camne rasa sebenar yg korang2 penah makan
Yang aku buat ni walaupun x gebu kan
Rasanya manis...cam makan gula kapas tu lebih kurang arr
Tapi macaronah aku ni masuk mulut cam ala2 kenyal2 manje
Pastu cairrrrrr
Hahahahha tekak aku rasa cam sedap
Lengkali nak cuba lagi sampai berjaya arr


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

28 Gtau jek:

JaJa'Z said...

hehhehehe..ishh..kira ok la tu kak..boh jek intinya kat tengah2 tu...takpe kak..cuba lagi...

Kembang Perawan 3288 said...

beza bebenor. nnt dh berjaya tnjuk s eh.nk cuba wat gak~

aS_c0mei said...

hi lela,haritu jumpa kat rumah kak lina tu kan?

try la macaroon dkt Paul kat villagio or landmark.beli yg mini.kalau takde display kat kaunter,tanya je waiter dia tu,ada tak mini macaroons.pastu bleh la try buat macaroon lg.hehe

Adyshariz said...

takpe ..nest entri mesti dah gebu kan..hehe

Myra Jay said...

Usaha tangga kejayaan kak..
Dengaq ramai yg buat macaron ni mula2 xjadi, pastu jadi elok..
Putih teluq mmg kena kmbang betul baru dia naik :)

Lelord said...

@JaJa'Z hahhahaha xyah boh inti arr makan cenggitu udah. xpe lengkali buat

Lelord said...

@Kembang Perawan 3288 muahahhaha x sama pun kan

Lelord said...

@aS_c0mei aah ritu lela ada umah kaklina. Oh ni le As kawan eily ek


tq yek info mini mac kat Paul akan ku coba

Lelord said...

@Adyshariz hahahha cool sumer bg support

Lelord said...

@Myra Jay xpe lengkali akak cuba lagi tp tatau biler lakan

notti netti said...

hahah usaha lagik!

norhidana said...

heheheh takpe kak tak jd lenkali cube n cube lg ek...
gogo cayok ek kak

Bionic women said...

kita pun x pernah makan ag..heha
ala..usaha tangga kejayaan...
sok lusa buleh ler tu.
try resepi org lain plak.hehe

mummy_ayu said...

cayalah...buat macarons..org kata memang rumit..kena try banyak2 kali..so..cuba lagi dan lagi..all the best!!

Sari Yusa Ibrahim said...

Perghhhhhhhhhhh! Mati2 akak ingat gbr yg 1st tuh... punyalah berjaya ko kata tak jadik???? Rupa-rupanyaaaaa... hik2! Lela, macaronah kau tu sama kes ngan akak masa 2nd time buat, tu sebab tlebih pukul bkn kurang pukul... hihihi... meh kita belajar lagi sama2 ek.. hihi

Cute MuM said...

tak pernah rasa..
teringin gak nak rasa..
rajinnya buat sendiri..

Mamamya said...

fuhhhh...aku ada hati gak nak mencuba nie....doakan aku berjaya yer...:D

Lelord said...

@notti netti ekekekkeke caiyokkkk

Lelord said...

@norhidana btul2 akan ku cuba lagi ni

Lelord said...

@Bionic women tu la x penah rasa tu yg berangan buat blkg x jadi lalalallala

Lelord said...

@mummy_ayu tu arr kena buat sampai berjaya la jawabnya ni

Lelord said...

@Cute MuM hheeh sbb sumer org dok citer macarons tu yg nak cuba..seb bek ada yg tolong gtau kat doha ada mini macarons pasni nak try la

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim huhuhu kakyus kita saja jek tayang gambo yg cantik dulu

Lelord said...

@Mamamya Is kalau ko buat jgn lupa tayang tau..tak jadi pun tayang gak ekekkee

lina said...

salam najla - tak apa cuba lagi...wah mencabar ekkk :)

ilanilyana said...

wow macaronah! bleh pasarkan di negara pasir berdengung ni. heheh. xpe la kak. t blek mesia g cari macaroon kat klcc k.

p/s : dah macam putu piring kaler merah da kak.

Lelord said...

@lina huhu kena tunggu mood mari

Lelord said...

@ilanilyana ko banje akak ek Ti..

sedapnya putu piring..adehhh mana nak carik ni

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in