I ❤ Macarons

Wah siap ngan gambo lagi kan
I ❤ Macarons
Hahahhahaha idak le pernah aku rasa macarons ni
Bentuk cam roti sambal aka burger mesia kan tapi kaler2

i love macarons

Aku dah godek2 dah resepi2 macarons
Tunggu masa jek kalau rajin
Muahahahhaa kalau jadi leh wat tayangan perdana



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

10 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

tu lah..awe tak pernah pun makan..tp ramai gak dok cakap pasal benda ni..iklan pun ada.. :)

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin ekekeke tunggu akak buat dan rasa...kat doha ni x penah lak akak jumpe

dieya said...

baca entry ni sambil berniat nak usha2 macarons kat cikmin.com, my fren baru order kat situ dia kata sedap.

hari tu my ofcmate try buat.. dia kata susah sangat.. last2 jadi biskut

good luck k lela! jgn lupa tayang hasilnya ok!

Mamamya said...

org kata macarons ni manissssss...betul ker? tgk pada rupanya mmg comel n cantikkan....tp klu betul rasanya manis...seram lak aku nak mencuba....karang x der org yg nak mkn...kmdo bukan suka menda manis2 nih.....ko try dulu la yerk...klu sedap baru aku cuba...hehehehe

mzhany said...

giant area seri kembangan ni ada, tapi dia xde filling dia tuh. eh betul ke filling, so mcm malas je nak try...huhuhu kena order dgn cikmin jugak r nih.

Lelord said...

@dieya ape rasanya macarons ni ek dieya?

Lelord said...

@Mamamya hahahaha kalau jadi gebu aku tayang. camne la gaknya rasa macarons ni

Lelord said...

@mzhany wahhh best ek..lenkali balik mesia nak order gak la

ilanilyana said...

mcm dorayaki @ kek doremon

kak lela, ajo orang buat 'reply to comment tapi in popup window' sbb b4 this kena embed below post. adeh. xleh popup. cane???

alinac lover said...

yong pernah buat tp x jadi sgt hehehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in