Belt It Up!

Pepagi ni sambil membelek majalah Grazia
Terpandang lak ni hah....

Hummm cantik lak aku tengok pesen cenggini
Cardigan pastu boh lak belt
Tapikan adoi la kalau pinggang cam kerengga cun ler
Ni hah pinggang aku makin melebarkan sayapnya
Ngeri aku tengok nombor kat penimbang


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

11 Gtau jek:

Sari Yusa Ibrahim said...

hehehe... Lela, akak pun dah lama tak timbang... takuttttt...

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe nak pakai cam segan..hehe..kalu kurus boleh la...mok cam awe tak cantik

BIONIC WOMEN said...

ala..lela xper lagi..kurus lagi.
shape ada lagi...
kalau eily yg pakai maka akan terserlah ler mangkuk2 tingkat di pinggan ituh..

macam tayar buruk susun bertingkat2..huhu..huduh ler kegelemberan ini..huhu..ase nak jer hiris2 ngan pisau

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim adoi kak..asik meningkat jek bebanan bile timbang

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin huhuhu akak pun cam segan jek, kalau darling kata hudus lagi la punah harapan nak pakai

Lelord said...

@BIONIC WOMEN adehhh eily dah x berapa nak nmpak shape pun ni

Nora Shahaira said...

pattern tu pun untuk kita yang lebar2 ni la..rasanya lebar lagi akak nora ni..heheh..

http://aurajarinora.blogspot.com/2011/04/contest-si-manjaku-comot-tapi-comel-by.html

mummy_ayu said...

tu la tgk org pakai cun je, tapi tak berani nak try..

Makbed said...

aku baru timbang smlm. ahaaa

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

haishhh beli jek..jgn pk 2 kali

ch@ said...

pinggang kita pun dah lari kak. hari tu try pakai, adus tak lawo bebenor. makanya kenala tunggu kembali seperti asal semula. lamalah lagi kiranya.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in