Lagi Pasal Telur : Heart Egg

Bukan telur tiruan yek
Ni btul2 punya telur bentuk lep2
Saja jek gorengkan najlaa telur bentuk love ni

Baru beli heart shape egg maker ni
Ada sepasang..lengkali nak beli bentuk bear lak

Penyeri telur..anak ayam

Kagum najlaa tengok telur bentuk lep2 ni




Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

11 Gtau jek:

puanbee said...

nak makan pun serba salah hee

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...sama pulak entri kita pagi ni pasal telur...heheh...tapi macam best je dapat goreng telur tu bentuk2

Lelord said...

@puanbee hahahha nape ko serba salah..cantik ek

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin najlaa sume telur...telur rebus yg putih jek, telur goreng pun putih jek..kalau telur separuh masak boh kicap habis 2 biji

Anamarza said...

wah menarik ni bagi budak2 tertarik nak makan (*_-)

Bionic women said...

eh kita baru beli kat mydin semalam heart shape egg mould nih...
tapi yg buat guna lagi..najla dulu dapat makan..pasnih nak tengok reaksi Dhiya lak..hehhe..
tapi budak tu biasanya kureng skit perasaan..hahaha..tidak dipedulikan kot bentuknya kalau perut lapar

fyna said...

tomey2 je telur tue.





jom singgah belog fyna.
ade segmen.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

mzhany said...

cantik, dan mate itu sgt cantik ;)

arenice said...

terbaik lah...lau dak kcik ni tak mam tak thu la..hehe

Mamamya said...

hadoii...mmg cumil lah....blh kirim ni klu ko balik m'sia..:D anak2 kat umah ni mmg penggemar telur...klu balik kampung mmg happy lah sebab nenek suka kumpulkan telur rebus pengantin....

alinac lover said...

comelllllll sgt~ suka!!

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in