Berdebar Tunggu Result

Ops!!!
Bukan result peknen ke tak yek
Ni hah kan sblm ni aku wat entri pasal I ❤ Macarons
So rini berangan la buatnya
Kihkihkih ni tengah merehatkan macaron
Jadi ke idak tatau le
Tapi nanti aku follow up ngan next entri
Even x jadik pun aku tayang okies
Daaaaaaaaaaaaaa



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

8 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

kak... apa resultnya??
nanti tayang tau...
dup...
dap...
dup....
dap...

Yan said...

boleh lah share recipenya nanti..

Lelord said...

@Citarasa Rinduan huhuhu sabo ek

Lelord said...

@Yanok nanti lela boh resepi..amik kat tenet jek pun

ilanilyana said...

najla buat ambot baru eh? haha. kak lela nanti najla da besar mesti pandai msk, pandai baking.

lina said...

salam najla - ni pun tgh duk berkira2 nk buat jugak tayang la dan jgn lupa share recipe ye :)

Lelord said...

@ilanilyana ishhh ne de baru...ms balik mlka rotu mmg potong dh dpn tu konon2 fringe la ekekeke

Lelord said...

@lina buat la ek..nanti tayang tau

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in