Beli Susu Free Toothbrush

Baru jek beli susu najlaa
Best btul cam slalu sgt dapat free gift
Sebelum ni penah dapat bag, flash card huhuhu tp in arabic la
Skang ni dapat berus gigi lak
Huhuhu kalau ade lagi cam best jek kalau wat GA kan

Ni hah free gift berus gigi kena boh bateri

Baru beli 4 tin


- Posted using BlogPress from my iPhone

Location:Doha

13 Gtau jek:

Sha@Mama Tina said...

Bagi ar sini sebatang!

etiey.com© said...

hehhe yang step3 tak de ape pun kak.. hehe tunggu juga pa hadiahnya..

Atiey said...

oklah tu nnti najla takpayah beli lagi berus gigi..mama dia pun bleh tumpang sekaki...hehe kalau dah byk sgt mama jual jer...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...biasa beli ubat gigi baru free berus..lepas ni boleh buat beli cokelat free berus gigi

eITA said...

bestnye...dpt brus gigi.

anak sy susu step 3.... xdpt hadiah pun

Lelord said...

@Sha@Mama Tina hehehe kang ade lebih aku bawak balik

Lelord said...

@etiey.com© hmm kat mesia tatau la pulak, ritu ms balik cuti akak beli yg upin ipin tu dapat arr hadiah yg cantum2 buat umah tu

Lelord said...

@Atiey hahhaha kecit beno..gigi mama beso2

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin good2 pas makan cekelat kena gosok gg

Lelord said...

@eITA huhuhu lelain tpt kot..ni kat negara pasir berdengung

Cute MuM said...

comelnya...
bagi dania satu boleh..
hihihi..

Mamamya said...

bak mai sebatang...:D

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bak meh mintak sebatang....hihi

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in