♬ •♩ Ku Lihat Hijauuuu ♪ •♭

Hehehehhe cam lagu Zainal Abidin lak kan
♬ •♩ ·.·´¯`·.·♭•♪Ku Lihat Hijauuuuu ♪ •♭·.·´¯`·.·♩ •♬
Huhuhu Cha suke kaler ijo-ijo
Jangan korang ingat kat negara pasir berdengung ni tandus tau
Ehhh masih ade lagi greenery view
Dolu masa aku nak jejak kaki kat sini
Mmg ingat akan nampak pasir jek
Andaian ku salah belaka muahahhaa
Geografi hancuss

Ada rumput yek..leh golek2 cam citer hindustan

Dak kenit bikin seropa donia ini dia yang punya

Kemain kesukaan dan kegembiraan

Lari sana sini..tak kisah le kalau jatuh x le sakit sangat kan
Huhuhu kat sini leh nek beskal ngan berjalan kaki jek
Tu siap ada simbol!!



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

13 Gtau jek:

Mamamya said...

wahhhh...suka kemain lagik najla yerk....aku pun suka hijau...damai je rasa hati...:D

ch@ said...

padanla terserdak, ada orang sebut nama rupanya. sejuk je tengok padang tu. best nak guling-guling. errr, cute betul tanda kat jalan tu.

Lelord said...

@Mamamya sejuk mata memadang kan

Lelord said...

@ch@ekekekek tersedak yek

Sari Yusa Ibrahim said...

cantiklah tempat tu... entah bila nak sampai..

Adyshariz said...

hijau sungguh suasana tu.. syik golek-golek ni

Eyrique Ettiqaz. said...

tertarik dgn laluan utk basikal n pejalan kaki tu..kat msia rasanya x de kot(kalau x salah)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh hepi nyer najla..qilah pun hepi ptg semalam gi jln2 kat aspire park.

♥MiZz-siHa♥ said...

menarik lalaun berbasikal n jln kaki tu...hehehe

mzhany said...

hijau mmg chantik suker!!!

etiey.com© said...

kalau salah gak lagi pergi etc naik motor ke memang harus kena saman lah kan. hehe... seronok ajdi budak2 ni.. donia sentiasa dia yg punya

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah suka la najla berlari2 kat padang tu ye

Bionic women said...

cantik dan bersih negara org ni..hehe. cantik ler sign kat jalan tuh.hehe. kalau eily ler, bukan setakat dhiya ngan eily skali berguling kat ats tuh..wakakah

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in