Comel Berkaler

Muahhahaha cute kan
Berkaler-kaler
Chumil je aku tengok anak ayam ni

Dak kenit mintak dah sekor
"Mama, jaja nak chick kaler pink"
Haishhhh kat mesia tak penah bela ayam nak oiii

Leka dak kenit menatap anak ayam comei

Dulu g souq wakif ade rabbit kaler2
Kali ni g dah takde..sume kaler putih
Nak tengok rabbit colorful meh SINI



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

16 Gtau jek:

alexa yussida said...

die spray dye ke ape kak?hihihi cumell

Bionic women said...

Dhiya pun meti xcited kalau tengok ni. cumeellll...

Lelord said...

@alexa yussida hahhah tatau le..tp mmg comelkan

biskut chipmore said...

comelnya..teringt kecik2 dl ada bela sekor macam ni jugak.. bila da besar dia hilang da kaler tu

Lelord said...

@Bionic women kalau dh mak2 budak pun geram apetah lg budak2

Lelord said...

@biskut chipmore wahhh ade bela yg kaler2 ek

Nana said...

mak aii geram nye aku nengok
blikan satu kaler pepel haahaha

mummy_ayu said...

comelnya anak ayam colo2...kalu jumpa kat sini, ayu pun beli color pink..cute jer...

Mamamya said...

ko beli ke x anak ayam ni??? mmg cumil lah...aku baru berangan nak bela rabbit.....mcm best jerk....

Makbed said...

aku rasa kalau ayam ni tgk muka dia kat cermin musti dia pensan. kesian mak ayam tu dah tak kenal mana satu anak dia. huhuhauhuahuhauhauha..

ko beli banyak2 la, wat GA.

larradanish said...

hehehe..cooo kelepul..cam macaroon..hehe

Kniedaz said...

nanti dah besar dia hilang kaler kan???

etiey.com© said...

ehheheh memang cute sangat....

mzhany said...

alaa cumelnyer...mmg kaler kaler mcm tu eh lela?nak hijau sekor ;)

Atiey said...

anak ayam tu kecik2 mmg comel dah besar nnti hilang warna coz dia spry je tuh..ingat dulu masa kecik2 suka bela ayam spry..

Atiey said...

anak ayam tu kecik2 mmg comel dah besar nnti hilang warna coz dia spry je tuh..ingat dulu masa kecik2 suka bela ayam spry..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in