Walaupun Nampak Tak Senonoh...Tapi

Alah bukan teruk sgt pun kan..
Ni hah nak nunjuk spender dak kenit
Last week mmg ade belikan panties..kan nak ngajo diaper free
Walaupun mmg ade dah panties gambo miow, gambo butterfly
Saja jek aku menambah..dlm erti kata bg semangat sket tuk
Diaper Free Challenge ni
Ade klaer merah, kuning, ijo, peppell ngan pink(pink pakai dh smlm)

Ekekeke gambau pg tadi pas mandi ngan spender kuning atas permintaan

Jangan marah yek..gambo ni pun aku selitkan
Leh jd kenangan n tatapan najlaa satu hari nanti
Tu hah pasan x gambo kat dinding tu
Ekekeke ni gara aku nak ngajo najlaa duduk
Lama gak baru dia berani...dh lama beli tapi takut
Melalak cam kena dera bile nak ngajo
Tapi since dia dh berani duduk tu yg aku ajor diaper free
Arini jek dia gtau nak oo'ok 5x..laju jek aku bawak dia dok santai2 kat sini
Tapi xde pape jadi...
Pastu skali lagi dia kata nak pee pee tp x gak kencingnya
Muahahaha akhirnya time aku nak masak time tu la dia kata nak kencing
Sampai kat pintu bilik air dah membeseiii.....
x sempat nak bukak spender kuning


Hehehehe aku pun kena la ade dalam ini pilemmm

20 Gtau jek:

ZanaNordin said...

he he he..tomey ler plak si najla duduk kat toilet bowl tu...

takpe..pelan2 ajar...
dulu batrice pun, masa baru2..selalu terlajak gark..tp now, alhamdulillah dah ok

Shiela Latif said...

najla tue comei...mak najla nie sibok gak nak masuk pilemmm?...muehehe

Lelord said...

@ZanaNordin huhuhu harap2 berjaya la...

Lelord said...

@Shiela Latif jelesss la tu

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sure najlaa akan ucap terima kasih pada mamanya

entry ini akan jadi tatapan najlaa..

good luck najlaa

apezs shah said...

comellll...;)

mzhany said...

alololo tapi cumel la...huhu cute sesuwei

FeeZ~Hafizah~cucuatokaji said...

comelnyee najlaa.. hehe

Dilakochan said...

Halo haloh.cute nyelah!

Anyway salam kenala Mama Najlaa! :)

Do keep in touch yer! :)

rATu kEBaYA said...

toemi.. sama maca uzair jugak ni.. masih dlm sesi pembelajaran..

Makbed said...

nasib baik bukan ko yg dok atas jamban tuh. kalu tak sure UV blog ko naik beb.

BIONIC WOMEN said...

Dhiya masih tidak berjaya nak d diaper freekan..hahaha
dia penggeli ler..
kalau duk atas tuh, memang x jadi nak poo poo..huhu

Shiela Latif said...

@Lelord emangnya aku cemburu...khekhekhe

Di@n@ said...

terjah!!!
jadik follower lagii hee
salam perkenalan...=)
mekasih sbb jenguk2 intai2 my blog..
keep in touch!

mommyYen said...

darl,i suka rambut najla,ikal..sgt comel ngan dia..

Mamamya said...

mmg kene b'sabar bila nak ngajor anak2 diapers free nih...nasib baik dulu afiqa cpt jer blaja.....

ieda said...

upssss aunty malu tgk najla mcm tuu .. hehehe so cute :)

nieda said...

comeinya spentot tu

Black_roses92 said...

haha...comei gak dia mcm tu.. hehe..ala2 jadi model da najla.. hehe

Anawahid said...

uitttt... seksinya diaaaa.. 18sx ni... ekekke

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in