Pilihan POPULAR November

Huhuhu cam dah lama aku x membaca nobel2
Kalau x dulu aku ler yg suke ngabeskan duit g Popular ngan MPH
Korang suke ke baca novel
Ape yg best?
Share sket..balik Febuari ni aku nak borong le
Leh bawak balik Doha


6 Gtau jek:

Marsha~ said...

acececee.. baca novel skrgggg?? heheh

Lelord said...

@Marsha~ hahahah dari dulu beb...nobel cinta2 airmata ekekeke

Mama Hanim said...

perhh..tangkap leleh tu nobel cinta..hehe..

~Athirah's Aunty~ said...

erm...baca novel trilogi ramlee awang murshid....yg last CINTA SUFI

dieya said...

jarang sgt baca novel melayu, tapi baru habis baca novel dhiya zafira tajuk dia jauh kau pergi. best!

kalau english, paling suka dan brown (sebab ala2 CSI gitu). romance genre suka judith mcnaught and janelle denison.

mummy_ayu said...

suka gak gie jenjalan kedai buku..Popular & MPH..suka novel alaf 21..best best .tapis ekarang dah jarang sgt beli..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in