Puas Ku Tunggu

Aduhaiii
BE cam merajuk jek ni
Nape x muncul2
Yang bertuko jd ke ME pun byk dah
Alahai...duit tabung aku mmg xde la banyak cam korang sumer
Ekekekek tapi aku sonok jek biler nmpak duit bertambah walaupun seposen
Nuff sila la bg BE banyak2 sket yek
Pasni aku kena la rajin2 jenjalan umah kengkawan
Dan baca ape yang patut


9 Gtau jek:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kak..

nuffdah lama merajuk dgn ayu..

SyUhAdA said...

besnye..

syu sume BE dh jd ME..

dah xde BE lgsung..

sdih~huhu

mzhany said...

erkk tu byk je BE..hehehe hanyn yer pun dah xde gak...

mamalieyna said...

hehe..en nuff acah je tu.. ^_^..tu dah nmpk dia memunculkan diri..

K.Nor said...

banyak gak eh BE lela :)

eT said...

ok la tuh sampai 5 BE...hehe

me dh lama xdpt BE...:p

">Debit card!

Be one of the Top 15 fastest winners to compete for RM10,000!

Check out who are the final 8!

Philips 42” Full HD LCD TV and HTC Desire HD phone for you

Game...Play Now!!!

Izan Ishak said...

banyak lagi BE tu lela...
nnti en nuff kasi banyak2 lagi ye~

Lelord said...

To All, adehhh tu pun rasanya tunggu masa jek nak bertuko jd otomen

aliefcmoi said...

waaahh..duit masuk..alhamdulillah..akak,,kalau akak free..dtg la blog alief..kalau akak baek hati time singgah tu,,akak follow la alief..alief nak gak follower alief trdiri dari blogger otai mcm akak...akak jgn lupa taw..hehe..thanx akak..sbb baca komen ni..jgn lupa taw..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in