Aku td ngan penuh semangat
Kununnya nak wat Pau Goreng Inti Kelapa
Alah yg cam roti sambal tu jek..tapi roti sambal pun aku x penah wat...???!!!!
Tapi boh la inti kelapa manis
Saja nak coba
Uli doh lembut dah
Tapi bile goreng keras
Pesal ek???
Carik kat google
10 Gtau jek:
kalau keras tu biasanyer tepung n mentega terlebih sukatan...heheh
@Bee @ honeyvsbee hahhahhaa ohh cenggitu ek, xde sukat2 pun main taram jek
bubuh susu tak> gula> garam sikit> dan mentega> dan maripan>
@Citarasa Rinduan gula, garam, margerin ngan yis berserta air jek...x boh lak susu
takpe,,,len kali try ag ea....
mama najla boleh punya
adeh..tak leh nak komen..last time buat donat pun keras mcm batu hahaha...
ayo tak jadi ekkk...ada yg kurangkah tu kot hheheh
saya pun penah buat dulu, keras. tak tau apa silap. malas dh nk buat. hehe
selalunya pau goreng ni kena buh keledek lam tu.. baru dapat rasa yg lembut.. marjerin kena betul la sukatannya..
takper, boleh cuba lagi lengkali!
hehe
Post a Comment