Minum Air Dinosaur...Hah???

Ehh btul la ade air dinosaur...
Dinosaur beso kaler pepel
Air Badak Cap Kaki Tiga tu korang dah biasa dengar kan

Tak caya mehhh tengok
Tu...btulkan dak kenit minum air dinosaur
Barney...the big purple dinosaur


Sun Blast Junior keluaran Arab Beverages Est (ABE)

Sedap pada tekak aku...dak kenit pun suke

Hah yg ni lak yang aku jumpe masa search tadi
Liqui-Fruit Barney Fruit Juice...Ceres
100% pure fruit juice

Liqui-Fruit Barney Juice

So korang percayakan wujudnya air dinosaur?

Hehehhehe


11 Gtau jek:

nieda said...

hehe...comel je minum ir dinosaur. suka barney ye

BIONIC WOMEN said...

wow..Dhiya takut ngan dinasour purple tuh..heehhe..dia kata mulut "mulut dino besar, mama..gigi banyak"hahahaha..
rasa air ni macam ribena ker??

mzhany said...

dia nya pack cantik...ada barney;) kalau mak budak pun suke, budak budak lagii la suke kan...

Lelord said...

@nieda najlaa ni mcm2 dia suke..barney, mikimos,minimos, shaun the sheep...sumer tu binatang peliharaan kat umah ni

Lelord said...

@BIONIC WOMEN ekekkeke takut yek...lebih kurang gak...mixed fruit

Lelord said...

@mzhany hahahha mmg canti...wwarna pun menawan

rATu kEBaYA said...

dah ada bukti mesti kene percaya

Mama Hanim said...

best tu.. packing pn cantik..

Mamamya said...

wahhh...klu mya n fiqa tgk nie sure dia org suka....pa x nya siang malam pagi ptg astik dgn CD barney jerk.... :)

EiJa ZaQuaN said...

hehe..ala cutenye air dinosour barney ni..

Ciklinn said...

i luv u... u luv me.. we r happy family... with a great big hug dari ciklinn untuk kamu.... (suruh mak kamu nyanyi mcm geng barney nyanyi.. kihkihkih)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in