Aku Nak Menayang Lak

Sila jangan menyampah yek..

Aku saja nak menayang baju yg aku beli

Alah baju murah jek pun

Bukan la berjenama

Janji leh aku pakai time sejoookkk ni

Makin hari makin sejuk

Lom peak hour lagi..ni baru salam pengenalan jek aku dah beku


Aku pakai baju ni rasa cam student skolah jepun
Ekekekee

Ni jek yg mampu beli wat masa ni
Long sleeve sweater
Huhuhu td ade gak cantik n berkenan..
Turtle neck la pulak, rasa cam tercekik jek jakun tul
X jadi le ngambek...

Ni selitkan gambo dak kenit...
Time sibuk aku nak belek2 baju time tu la dia ngade2 nak memain
Hmmm layan kan kejap


31 Gtau jek:

Sari Yusa Ibrahim said...

BETUL3.. macam dak sek Jepun.. hahaha

rATu kEBaYA said...

comei je baju petak2 tu.. mcm student ye..

Mamamya said...

ok lah baju2 tue....cantikkkk....
kan best klu ada salji turun...kompon najla suka.... ^_^

~ Lady ell ~ said...

ahaks..perasan lh ko kak...mcm student jepun plak.meh la tunjuk ko posing ngan baju tu kak..

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim ekekekkee igt nak carik yg bulu2 tp pendek nanti montot sejukk

Lelord said...

@rATu kEBaYA tu arr masa tengok jek terus kenan..xde dah nak toleh2 yg lain

Lelord said...

@Mamamya Is bukan najlaa jek suke kalau ade salji..aku pun suke

Lelord said...

@~ Lady ell ~ hahhaha ell bg la akak pasan sekali-skala,posing pakai baju skolah jepun tu tunggu btul2 sejuk la, nak pakai ngan boot

Izan Ishak said...

lela...mmg ada rupa student jepun tuh kalau pakai..

**nak cashout sebaik2nya mmg akhir bulan. then dorg terus proses. next month baru cek sampai.

cth: 29/11 tekan butang cashout, 30/12 dpt HSBC payment advice thru email. awal bulan Jan dah dpt cheque tu~

az rina a.k.a jaijina said...

betulah, baju tu macam stail jepon..kalau awak pakai, kompom takleh beza dah mane awak mane org jepon, hehehe..gurau aje tau, jgn marah..

CGG said...

dak kenit tu mmg chomel betul kak

kak ina kl said...

kalau budak perempuan memang banyak pilihan..janji cantik..murah mahal belaakang kira

TopsyTurvyMum said...

sesekali feeling2 budak sekolah jepun..tak salahh hahaha

Lelord said...

@Izan Ishak huhuhu pasni tayang kat badan lak baju tu. izan tq ek gtau pasal nuff

Lelord said...

@az rina a.k.a jaijina hahhaha masih de beza..jopun kulit putih..mamanajlaa ni golapp

Lelord said...

@CGGhehhe tq auntie

Lelord said...

@kak ina kl btul kak ina..janji selesa

Lelord said...

@TopsyTurvyMum ekekkekee tu arr pasal..lom lagi feelin' kat korea lak mau tetiba rasa cam berlakon winter sonata

alinac lover said...

OLOLO.BESH NYAA

TINGIN NAK P TMPT SJUK2.HEHHE

honeyvsbee said...

duk luar negara mcm tu lah ekkk...baju paling penting

Ciklinn said...

hihihiih nanti dah pakai sila tayang.. mesti comell.. mcm budak2 jepun tu kan.... ko pakai backpack... kasut snickers... naik beskal mcm cite korea tu hahhahah

LYaFRINA said...

saat2 borong baju.. tu la detik best!!

blh rambang mata nih

mrs jamal said...

sana shopping best tak?..len x boleh la kirim kan.. cik lelord pos

Lelord said...

@alinac lover ekekkeke syok kan seb bek dpt jejak kali dok obersi wpun xde salji

Lelord said...

@honeyvsbee tu arr pasal...mcm2 kena beli ni

Lelord said...

@Ciklinn huhuhu xpe nanti aku tayang ciklinn jgn risau. nanti aku carik beskal roda tiga :)

Lelord said...

@LYaFRINA huhuhu btul2 soping sgt meriah

Lelord said...

@mrs jamal best2..meg arr dtg sini shopping..time sales paling best

il ya na said...

beli kan ar kite satu..kat ofis pon winter skang..sejuk gile

Citarasa Rinduan said...

ayu nak nantikan kak pakai dan tayangkan kat kami..
mesti secomel najlaa

BIONIC WOMEN said...

huhuhu...sejuk ker???? kat sini pun sejuk..ujan ajer..hahaha
bilalh nak merasa iklim 4 macam 1 tahun nih???

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in