Mood Ke Laut Daaaa

Aduhaiii mood ke laut
Nak BW pun rasa malas
Mahap la yek...sesapa yg singgah ke blog picisan aku ni
Nanti aku ronda2 blog korang
Enhanced by Smiley Central
Tapi mood makan aku tetap berjalan lancar
Siang tadi cuma wat sambal tumis udang & goreng pekasam
Aku jek yg makan darling kije
Dak kenit punya sup sudaaa

Menu malam Kerapu Bersos Asam Jawa
Hehehehe amik resepi kat umah KakUmmi
KakUmmi guna siakap tp aku guna kerapu
Ohh mabelesss sungguh rasanya
Pedas, masam, manis




Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

13 Gtau jek:

mummy_ayu said...

Ayu pagi tadi ...pun malas je rasa nak gie keja..mcm nak EL jer...boss pun takde...

ayu jamal said...

sedapnyer... boleh wat jual ni

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

tak pe pelan2 tarik mood tu, kita pun b4 this dah kelaut, sedap menu...

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

mood mkn mmg sentiasa ada kak mama najla..tapi nak perah idea tu mmg ke laut cina selatan pun ade..heheehhe

Lelord said...

@mummy_ayu huhuhu ni pukul 4.15am dh bgn..ngantuknya tp kena siapkan bekpes

Lelord said...

@ayu jamal ekekekee jual ngan pak arab

Lelord said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ tu arr ni sambil2 makan..sambil layan blog

Lelord said...

@Ibu Darwisy Comey-Lotey huhuhu aah kan...adoyaiii

Mamamya said...

perghh...lapo tgk kerapu ko tue...nasib baik jauh kat qatar...;D

kdg2 aku pun mood ke laut jugak....tp jalan2 juga la wlu pun slow...

♥MiZz-siHa♥ said...

mmg malas je rase hari nie...dah ct lame..hehe

rATu kEBaYA said...

modd blogging ke laut takper.. jgn mood makan.. nanti gastric pulak

Ena said...

mood berblogging ke laut tak pe.. yg penting mood makan & menyenap..

Salina@IbuAqil said...

mama, cedapnya.. nyum nyum.. :D

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in