Lip Gloss

Hah nak citer pasal lipgloss dak kenit
Gara2 wat lawatan ke Virgin Store Villagio
Aku le yg kenan ngan lip gloss ni
Yg cam eskem cornetto, eskem yg ada batang tu
Macam2 bentuk ada

Eh korang jangan lak ingat aku nak soh dak kenit melaram yek
Dari pakai lipstik baik le sket pakai gloss
Najlaa selalu gak kalau nmpak aku pakai gloss dia pun nak
So aku biasanya calitkan aje vaseline

Kemain lagi anak dara ni tau
Tak kisah la nak oiii

Huhuhu bukan takat lip gloss je, body lotion ni pun aku rembat tuk najlaa


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite

16 Gtau jek:

Sari Yusa Ibrahim said...

kalu ada anak dara mmg cenggitu... huhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

akak punya ke si kecik tu? heheh...wah dah pandai melawa skunk..najla tak pakai pape2 pun cumil :)

norhidana said...

akhirnyer ok jugak blog nih

seronok kalu ada anak dara yek kak, blh share2 brg... bli brg2 yg makeup2 best lah.. hehehhe
comel je lip gloss nyer kak... alahai

Bionic women said...

dhiya pun dah pandai request macam2 tau..bebaru ni dia nak beli deodorant yg kecik tu..huhuh..minyak wangi pun ..ni kalau terjumpa kat sini mau dia suh beli nih

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah2 lepas ni semakin bergaya la anak dara ni ye...mesti pandai make up punyer

azila said...

anak dara yg pandai melawa..huhuh, teringat time kecik2 dulu, suka melawa cenggini:)

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim huhuhu tu la pasal, seb bek tak mintak bra

Lelord said...

@Nur Hawa Mohd Zin hehe tu liP gloss dak kenit

Nana said...

wah2 kecik2 dah ada lipgloss ni ehehe
esok2 bole pjm mak dia nye lak

Lelord said...

@norhidana huhuhu ni tiap kali pas mandi dh sibuk ngan lip gloss dia

Lelord said...

@Bionic women eheheeh wah dhiya siap mintak deodorant tu

Lelord said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ kadang2 style rambut pun nak macam2 dah ni..dgn cekak rambut lagi alahai

Lelord said...

@azila hahahaha camne la zila dulu ek..mesti menyala bibir ni

Lelord said...

@Nana hah tu la dia, jgn sumer brg aku dia guna udah

Cik Puan Zura said...

comeynya lipgloss najla... aunty nak pinjam boleh tak? hehe..

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

pandai anak dara nie..comellah kasi aunty lah

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in