Sedikit Kuciwaaaa

Entri berbaur emosi
Luahan perasaan warga Mesia ke Al-Ahli Hospital
Wakakakkakaaka
Adoyaii kemain lama aku menunggu
Nak g test aje pun
Dah yg kat kaunter tu kata doktor lom sampai
Ntah doktor sakit puan la kot
"Pls wait for ten minutes"
Dari ten minutes bertukor hampir 1 hour
Hah...sapa nak jawab
Last2 dia bagi la mengadap doktor biasa

Aku pun potpet la gtau ape masa'elah yg berlaku
Dia soh la pembantu dia bg botol kat aku kan
Dah ku kuarkan ape yg patut
Doktor soh tunggu...just 1 minutes katanya
Tp masa nak g duduk semula tu pembantu tu dah bg la jawapan
Xpe la kot la doktor nak berkata2 sesuatu
Tunggu lagi...
Tunggu dan menunggu sampai najlaa kata nak o'ok la mama
Hahahhahaha dh najlaa gtoilet mengeluarkan hasil pun masih tak dipanggil
Aku dah agak2 hangin satu badan walaupun lom period lagi
Gangguan emosi btul la
Last2 aku ckp kat darling jom kita balik
Tengah agak2 hangin puting beliung wajib makan
G melantak dulu arr
Pastu balik umah sejukkan badan
Panass arr kat luo 43'c ni

Petang sket nak kuo menghiburkan hati

p/s: Aku sedia menanti dengan sabar ehehehhee


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

13 Gtau jek:

ZanaNordin said...

bab menunggu..hospital esp kerajaan mmg terkenal ngan menunggu lamanya...tu yg malas nak pergi hospital kerajaan tu

Sha@Mama Tina said...

biasalah lord..oo rupanya kat mana2 pun asal nama sepital sama jek ek..

Lelord said...

@ZanaNordin ahahahhaa tu la kan

Lelord said...

@Sha@Mama Tina geram aku lama btul tunggu

Myra Jay said...

Sabar ye kak..
Tp kalau gitu lama menunggu masih blom dipanggil mmgler geram kan..

Salina@IbuAqil said...

Ibupun menanti dgn sabar kisah seterusnya.. :D

Mamamya said...

x per sohabat...mudah2an kesabaran ini b'baloi.... ;D

Lelord said...

@Myra Jay ehehhehe seb bek tak bertukor kaler hijau

Lelord said...

@Salina@IbuAqil hehhehe sabar yek...pape akan dihapdet

Lelord said...

@Mamamya tengkiu kawanku..insyaallah

mamalieyna said...

huuu~ then, apa kisah seterusnya tu,kami pun kena sabar menanti..hee~

Nur Hawa Mohd Zin said...

pergh...memang tak leh wat ape la kan kak...so macam mana keputusan?

ch@ said...

teringat kita pergi klinik panel, mujurla depan rumah, sekarang baru kita tau kenapa ada stengah customer lama benar nak keluar dr bilik doktor.

sebab kita pun penah kena panggil dgn doktor tu dan dia ajak kita bersembang, ada ke patut. skali kita keluar haih kemain ramai yg menunggu. kuikuikui.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in