Menayang Kek Karemel

Seperti biasa saya budak baru blajo
Kalau salah tulun tunjukkan
Hmmm dah petang baru bernyawa blog aku ni
Mula-mula cam nak buat kuih seri muka
Almaklum aku baru jek beli pengukus
Kahkahkah sblm ni aku buat ciput jek pasal kukus dlm rice cooker
Dapat le dalam 10 potong

Oleh kerana hati meronta2
Aku cuba lak buat Kek Karamel amik resepi dari DapurKakZu
Hmmmm fail bab nak melapis
Tak cantik...wink
Pastu kan bahagian kek tu nipis
Hehehehe pasal aku punya loyang mmg tak tinggi
Ke mmg aku yg tak pandai huhuhu
Tapi mmg bancuhan kek tu ada belen
Pastu kan...manis adehhhh
Sekian..............



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

15 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

nampak sempurna..
perfec...

tapi bab manis tu.. opss.....

Lelord said...

@Citarasa Rinduan huhuhu manis kat gula hangus tu...3 sudu beso

Izan Ishak said...

rupanya cantik lah kak...izan pun ntah boleh ntah tak.

rasanya boleh diadjust pulak lain kali kan...

Lelord said...

@Izan Ishak btul2 lenkali akak nak kurangkan gula

mamalieyna said...

nmapk menawan lah...huwaaaa nak raseee...^_^

Lelord said...

@mamalieyna nak rasa ek? weekend ni buat arr ina

alinac lover said...

WAAA YONG DA LAMA X BUAT KEK~ EMM..KENA TRY NNTI~

Lelord said...

@alinac lover yeahh pasni yong lak buat...tayang tau

Em's Family said...

tak nampak tak cantik pun.. ok jer.. nampak sedap n ak di makan ade lah :)

norhidana said...

wahhh nmpak jd tuh kak... tgk pun dh rasa mcm menyelerakan... siap ngn kaler2 lg...
skrg mcm2 kuih akak dh cube... best2

Shiela Latif said...

lagi sekali buat konpem perfect tu ling... ;)

Lelord said...

@Em's Family huhuhu seb bek sedap, x cantik ropa xpe kan..kan..

Lelord said...

@norhidana dok sini la akak rajin dana oiii, dulu kupandang sepi jek dapo

Lelord said...

@Shiela Latif ok lingg lenkali i buat lagi

ieda said...

sedapnyaaaaaaaaa biasa tu beli puding caremel je .. nie kek caremel lak .. huhuh mana nak cari nie dikkk .. kejam .. kejam .. kejam

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in