Menu Najlaa Di Pagi Hari

Huhuhu seperti biasa kalau x jalan, makan2 kan kat blog aku ni


Ni hah roti dak kenit
Sama jek cam Gardenia cekelat tu
Tp ni pasal pembungkus tu gambo mikimos laju la najlaa mkn


Makan anggur jap


Pastu makan roti lak

- Posted using BlogPress from my iPhone

12 Gtau jek:

padlie said...

najlaa duk tengok tv ke tu? :)

Jom kenal Sistem Suria kita

dieya said...

wah roti pun ada mickey mouse! dasat!

mummy_ayu said...

wah..cedapnya mamam..yum yum...

Mamamya said...

wahh..gmbo miki mouse lah...cantik la pulak p'bungkus tu...klu dapat kat damya n fiqa kompom b'rebut2....

e'ehh..dah panjang rambut najlaa...;D...anak2 aku x penah pjg smpi cenggitu...

Lelord said...

@padlie aah mata tgk tv

Lelord said...

@dieya ekekeke mcm2 adaaaaa

Lelord said...

@mummy_ayu sedap auntie ayu..jaja mkn 2 ketul roti

Lelord said...

@Mamamya comelkan..aku pun sama teruja join mkn skali wakakkakaka

aah panjang dh rambut anak dara ni tu pun dh trim sket

Sari Yusa Ibrahim said...

cutenya sarung roti tuh, anggur tu.. subur ek

Nur Hawa Mohd Zin said...

sambil tgk tv la tu dia kan...heheh

Salina@IbuAqil said...

Yang, najla duduk macam 2 sebijik macam Aqil duduk.. Duduk bersimpuh Aqil Naim kantoi langsung x reti.. Duk bersila keras gedegang kaki dia.. Tp kalo bg duduk style katak 2 laju je dia.. {ikut ibu dia dulu ;op} Lawa nye najla, rambut panjang mengurai.. Kalah rambut ibuAqil.. kontot2 je.. :D

norhidana said...

senang nk umpan dak kenit tu ek... jnji ada gambar mikimos ek hehehe
geram tgk gambar dak kenit tu kak... panjang dh... ikal mayang lg

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in