Wordless Wednesday


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

20 Gtau jek:

mummy_ayu said...

nie betul2 punya wordless nie..

dieya said...

err.. tak sure nak bagi :-) ke :-(
hihihi!

Izan Ishak said...

izan pun risau kalau tiba bab2 timbang ni...

puanbee said...

ringan je nih ..huhhh

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah kurus dari kita lah, kita now tengah berusah keras nak diet kurangkan 17 kilo b4 raya tercapaikah impian?

Mamamya said...

^_____________________^

norhidana said...

kalu rabu msti wordless ye kak... arini takde gamabr msk2 ke kak? hehehe berat tu naik ke turun tuh? maklum akak kn skrg rajin msk2

rATu kEBaYA said...

kategori kecik lagi ni... klu aishah berat mcm tu dah kategori kurus sangat..

Bionic women said...

jauh lagi berat kita ni lela oiiii...

ok ler tuh...

kita kalau dapat gitu pun bersyukur sangat..

tapi tu berat kita masa ngandung 6bulan..hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

hehe...miza dah takmo timbang.gerunnnnnnnnn

Lelord said...

@mummy_ayu hehehheee

Lelord said...

@dieya uwaaaaa x kisah la dieya nk bg mana pun

Lelord said...

@Izan Ishak alah izan kecil molek jek

Lelord said...

@puanbee hahahha tetiba kang Bee ckp amik la PB

Lelord said...

@♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ hah nak kurang 17kg? chaiyokk

Lelord said...

@Mamamya ko suke ek Is

Lelord said...

@norhidana adehhh dana naik tu weii, sblm duk doha berat akak 48-49kg jek

Lelord said...

@rATu kEBaYA hahahaha ni byk baju ngan suar nak kena tuko tau

Lelord said...

@Bionic women hahahha cenggini pun dh risau ni

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) ekekkeke pasal miza bawak budak, nanti slim balik

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in